Animal Crossing: Amiibo Festival

Tyylikkäiden keräilyfiguureiden ja -korttien kanssa pakattu Animal Crossing: Amiibo Festival on moneen osaan jakautuva koko perheen peli. Värikkäässä keskiössä on perinteistä lautapeliä muistuttavaa antia, jossa noppaa heitetään koskettamalla muovihahmolla Wii U:n tablettiohjainta.

Lempeä eteneminen ei vaadi aiempaa kokemusta peleistä. Tosin pienille lapsille se tarjoaa liian vähän välitöntä palautetta, kun silmäluvun paljastumisen jälkeen seurataan vain tekstiä ja jäykkää välianimaatiota. Interaktiivisuuden puute saikin testatessa kohderyhmän nuorimmat hakeutumaan takaisin Mario-peleihin – joita pätevimpiä kaikille soveltuvia pelejä saakin hakea.

Lautapeli alkaa suoraviivaisesti, mutta läpäisyjen jälkeen aluetta pääsee muokkaamaan. Sen lisäksi tarjolla on esimerkiksi tietokilpailua, kivi-paperi-sakset-peli yhdistetty ilmapallojen huitomiseen ja käännettyjen korttien päättelemistä.

Taso vaihtelee vaatimattomasta viihdyttävään, ja pelattavuus on hyvin yksinkertaista. Paketin paras on yllättävän kinkkinen ja innostava, vuoropohjainen strategiapeli, jossa selviydytään autiolla saarella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.