Animal Crossing x Mario Kart 8

Ennakkotilaajaedut, mikromaksut ja sisällön tarkoituksellinen rajoittaminen ovat nykypelien ikävä lieveilmiö, mutta se ei tarkoita, etteikö ladattavaa lisäsisältöä voisi tehdä oikein. Nintendo näyttääkin asiassa esimerkkiä ja tuo mestarilliseen Mario Kart 8 -ajopeliinsä edullista ja ansiokasta lisäarvoa vuosi pelin julkaisun jälkeen.

Toinen ja tällä haavaa viimeinen paketti tuo uusia hahmoja ja kulkuneuvoja, mutta oleellisimpia ovat tuoreet kilparadat, joita on kahdeksan. Kauniin värikkäät radat vakuuttavat kimurantilla ja viimeistellyllä suunnittelullaan, mikä kannustaa hiomaan ajolinjoja ja etsimään oikoreittejä. Toteutus on aivan huippua.

Peliin julkaistiin myös ilmainen päivitys. Nyt ajamaan pääsee ensi kertaa sarjan 23-vuotisessa historiassa 200 kuution kilpaluokassa, mikä muuttaa kokemusta merkittävästi. Taitoa vaaditaankin etenkin mutkiin liukumisessa, erikoisesineiden ajoituksissa ja erinomaisessa nettimoninpelissä.

Mario Kart 8 on entistäkin muhkeampi ja innostavampi kokonaisuus, jonka rinnalla muut menettävät merkityksensä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Marko Ahosen tärpit: Komisario Montalbano palaa telkkariin vuosien poissaolon jälkeen

Nallehaaste innosti aikuisetkin leikkimään – poikkeusolojen leluleikkiin liittyy kaksi merkittävää tekijää

Runoilija Katariina Vuorinen jäi koronajumiin Chileen yli kahdeksi kuukaudeksi: "En osannut pelätä, olo oli kuin herran kukkarossa – tai rouvan"

Taiteilija Pekka Luukkonen kiittelee ratkaisuaan, jonka jälkeen maanantait ovat olleet mukavia – hänen mukaansa taideteoksen syntyvaiheissa on usein paljon samaa kuin parisuhteessa

Marko Ahosen tärpit: Kasarikankkunen syntyy vain, mikäli katsoja itse muistaa 1980-luvun

Suomessa katoaa ihminen joka päivä – Heistä moni löytyy nopeasti, mutta osa ei koskaan

Jyväskyläläisen ohjaajan dokumenttisarja nyt televisiossa – retkiä Jyväskylän Älylään, Päijänteelle ja Saarijärvelle

Marko Ahosen tärpit: Benjamin Button syntyi vanhuksena ja kuoli vanhuuteen vauvana

Näinkin voi käydä: Tankero-englanti nosti jyväskyläläisen selostajan kansainväliseen valokeilaan – "Vedimme homman tahallaan överiksi"

Radio Keskisuomalainen tuo heinäkuun lauantai-iltoihin kuulijoita ihastuttaneen toivekonsertin – "En ole koskaan saanut niin paljon positiivista palautetta"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.