Arto Halonen ja Terhi Kokkonen saavat lapsen

Ultra Brasta sekä Scandinavian Music Groupista tuttu laulaja Terhi Kokkonen, 35, odottaa lasta. Tulevan lapsen isä taas on dokumenttiohjaaja Arto Halonen, 45, joka parhaillaan viimeistelee ensimmäistä elokuvateatterilevitykseen tulevaa fiktiivistä elokuvaansa Prinsessa.

- Kyllä, olen raskaana. En ole yleensä halunnut kommentoida yksityisasioitani, mutta turha tätä on kiistää, kun se näkyy jo ulospäinkin, Kokkonen paljasti Iltalehdelle.

Samassa jutussa laulaja kertoi elävänsä onnellisesti parisuhteessa. Arto Halonen ja Terhi Kokkonen ovat seurustelleet jo jonkin aikaa.

- Lapsi on pantu alulle Joensuussa ja hotelli Atriumissa, paljastaa taas Arto Halonen Karjalaiselle.

Terhi Kokkonen ei paljasta, milloin lapsen on määrä syntyä. Eikä paljasta Halonenkaan. Raskaus kuitenkin näkyy jo selkeästi Kokkosen vatsan seudulla.

Lapsi on kummankin ensimmäinen.

Terhi Kokkosen mukaan hänen yhtyeensä Scandinavian Music Group ei aio lapsen syntymästä huolimatta pitää koko vuotta keikkataukoa.

Arto Halosen Prinsessa-elokuva saa ensi-iltansa ensi syyskuussa. Terhi Kokkonen oli tiiviisti mukana valokuvaamassa elokuvan eri tekovaiheita Joensuussa viime kesänä.

Prinsessa-elokuvassa on parhaillaan leikkausvaihe menossa.

- Kaksi kuvauspäivää on vielä jäljellä tammikuussa, toinen Joensuussa ja toinen Helsingissä, Halonen kertoo.

Arto Halosella on myös uusia elokuvasuunnitelmia niin dokumentti- kuin fiktioelokuvankin osalta.

- Hankkeita tutkitaan, Arto Halonen toteaa.