Arto Halonen ja Terhi Kokkonen saavat lapsen

Ultra Brasta sekä Scandinavian Music Groupista tuttu laulaja Terhi Kokkonen, 35, odottaa lasta. Tulevan lapsen isä taas on dokumenttiohjaaja Arto Halonen, 45, joka parhaillaan viimeistelee ensimmäistä elokuvateatterilevitykseen tulevaa fiktiivistä elokuvaansa Prinsessa.

- Kyllä, olen raskaana. En ole yleensä halunnut kommentoida yksityisasioitani, mutta turha tätä on kiistää, kun se näkyy jo ulospäinkin, Kokkonen paljasti Iltalehdelle.

Samassa jutussa laulaja kertoi elävänsä onnellisesti parisuhteessa. Arto Halonen ja Terhi Kokkonen ovat seurustelleet jo jonkin aikaa.

- Lapsi on pantu alulle Joensuussa ja hotelli Atriumissa, paljastaa taas Arto Halonen Karjalaiselle.

Terhi Kokkonen ei paljasta, milloin lapsen on määrä syntyä. Eikä paljasta Halonenkaan. Raskaus kuitenkin näkyy jo selkeästi Kokkosen vatsan seudulla.

Lapsi on kummankin ensimmäinen.

Terhi Kokkosen mukaan hänen yhtyeensä Scandinavian Music Group ei aio lapsen syntymästä huolimatta pitää koko vuotta keikkataukoa.

Arto Halosen Prinsessa-elokuva saa ensi-iltansa ensi syyskuussa. Terhi Kokkonen oli tiiviisti mukana valokuvaamassa elokuvan eri tekovaiheita Joensuussa viime kesänä.

Prinsessa-elokuvassa on parhaillaan leikkausvaihe menossa.

- Kaksi kuvauspäivää on vielä jäljellä tammikuussa, toinen Joensuussa ja toinen Helsingissä, Halonen kertoo.

Arto Halosella on myös uusia elokuvasuunnitelmia niin dokumentti- kuin fiktioelokuvankin osalta.

- Hankkeita tutkitaan, Arto Halonen toteaa.

Uusimmat

Tänään

Mikä urheiluseura täytti 100 vuotta? Tunnetko keskisuomalaiset kansanedustajat? Mikä marja mainitaan maakuntalaulussa? – Testaa, kenellä on kaveriporukassasi paras Keski-Suomi-tietämys

Vanhanajan huonekasvit loppuvat kukkakaupoista – Löytyykö sinun kotoasi näitä klassikkokasveja?

Viitasaarelaiset naiset innostuivat neulomaan 350 paria villasukkia veteraaneille – Neuloosi jäi päälle ja nyt he kokoontuvat kerran viikossa neulomaan ja juttelemaan

Katri, 37, teki haaveestaan totta: Jätti virkamiesuran ja perusti Muurameen kotieläinpihan, jossa pääsee rapsuttamaan ja ruokkimaan

Rockia aurinkosähköllä, rallijuna Jyväskylään, biohajoava shottimuki, lyhyet suihkut JYPin pelaajille – Näin viihteestä tehdään ekologisempaa

Kommentti: Roskien lajittelu on osattava vielä viidennenkin kaljan jälkeen

Hannele Huovi, 70, yllättyi itsekin kirjoittamiensa lastenrunojen määrästä: "Jos kaikista niistä tekisi kirjan, ja se putoaisi lapsen varpaille, kävisi huonosti"

Vaajakosken ABC:sta tulee uuden tosi-tv-ohjelman näyttämö

Kolumni: Paljon huomiota herättänyt lyhytelokuva Star Shaped Scar yllättää ja närkästyttää (sisältää juonipaljastuksen)

"Prinssin käsisuudelma jäänyt ikuisesti mieleen"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.