Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga

Ubisoft

Mikäli haluatte saada tämän peliharrastajan hymyilemään, jo sanojen ”Assassin’s Creed” mainitseminen riittää. Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga sisältää kolme toimintaseikkailusarjan peliä, joita yhdistää 1700-luvun Amerikka.

Assassin’s Creed III oli ilmestyessään pettymys mutta silti kelpo peli. Päähenkilö on britin ja intiaanin yhteinen poika Connor, joka taistelee kansansa puolesta temppeliherroja vastaan.

Assassin’s Creed IV – Black Flag lisäsi yhtälöön Karibian ja merirosvot ja korjasi edellisen osan virheet. Merillä seilaaminen ja laivojen valtaaminen on toteutettu erinomaisesti.

Assassin’s Creed III – Liberation ilmestyi alunperin käsikonsoli Vitalle ja siitä tehtiin hd-versio myöhemmin. Ensimmäistä kertaa sarjassa päähenkilö on nainen. Tapahtumat sijoittuva Espanjan joukkojen valtaamaan Lousianaan.

Assasin’s Creedeille ominaista on käyttää todellisia historiallisia tapahtumia, paikkoja ja ihmisiä, mutta päähenkilö ja hänen tarinansa ovat fiktiivisiä. Tämä kokoelma on hintansa väärti jo pelkästään Black Flagin ansiosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Heikki Tervanen tietää, miksi ABC valloitti Suomen – "Muutimme ajattelua kääntämällä päähuomion autoista ihmiseen"

Vuoden Stand Up Tulokas 2019 -kilpailun voittaja selätti ikärasismin

Legendaarisen Tanssisali Lutakon "diktaattori" paljastaa, kuinka bändivalinnat tehdään – "Viime vuotta on haastavaa pistää paremmaksi"

Äiti ei tiennyt, mitä tarkoittaa ID, ja päätti tehdä vauva-arjesta sanakirjan – Tiedätkö sinä, mitä ovat PY ja MPR?

Video: Anssi Kelan kunnianosoitus Matti Nykäselle herkisti gaalayleisön – Hall of Fame -pysti ojennettiin äiti Vieno Nykäselle

Jalat tiukasti Ilmolahden pelloilla ja metsissä – 80-vuotias Heikki Leivonen asuu sielunmaisemassaan

Jyväskyläläisyhtye Miljoonasade yllättää jälleen tempauksellaan: hiilijalanjälkeä paikataan puita istuttamalla

Suomipopin Hovimuusikko on ylpeä saadessaan jatkaa suomalaista rillumareiperinnettä – Ilkka Ihamäki päätyi naurattamaan radiokuuntelijoita sattumalta

Imitaattori, joka sai kuulla olevansa puujalkavitsien Leonardo da Vinci, herkistyy, kun puhutaan hänen kotiseudustaan – "Mänttä, tuo Pohjolan Louvre"

Jyväskylästä ryntäys The Voice of Finland -tv-laulukisaan – keskussairaalan lääkäri avauslähetyksessä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.