Auto ajoi väkijoukkoon lähellä Miss Universum- kisoja, yksi kuoli

Yhdysvalloissa Las Vegasissa yksi ihminen on kuollut ja ainakin 14 loukkaantunut lähellä paikkaa, jossa järjestettiin Miss Universum -kauneuskilpailu. Paikallisen sairaalan tiedottajan mukaan kaksi loukkaantuneista on kriittisessä tilassa ja muut loukkaantuneet vakavasti.

Las Vegas Review-Journal -lehden mukaan auto ajoi päin väkijoukkoa hotelli-kasinon lähellä. Paikalla on ollut parikymmentä pelastuslaitoksen yksikköä. Lehden mukaan ajoneuvon kuljettaja on otettu kiinni.

Las Vegasin poliisi on ollut tapahtuneesta vähäsanainen. Se on tiedottanut ainoastaan selvittävänsä "suurta onnettomuutta".

Väärä missi kruunattiin

Miss Universumin voittajaksi valittiin Filippiinien edustaja. Kilpailussa nähtiin draamaa, kun voittajaksi kruunattiin ensin vahingossa Kolumbian edustaja.

Voittajan nimen paljastanut koomikko Steve Harvey luki ensin lapustaan väärän nimen, mutta tajusi nopeasti virheensä ja pyysi sitä syvästi anteeksi. Kolumbian edustaja Ariadna Gutierrez ehti kuitenkin jo poseerata ja lähettää lentosuukkoja yleisölle.

Filippiinien edustaja Pia Alonzo Wurtzbach hämmentyi täysin, kun hän tajusi sittenkin voittaneensa kilpailun. Hän käveli lavan etuosaan epäuskoisena, mutta sai lopulta kruununsa.

Kilpailua seurasi televisiosta maailmanlaajuisesti miljoonia ihmisiä. Miss Universum on suosittu etenkin Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.