BB-taloon neljä uutta asukasta

Big Brother -taloon astelee sunnuntaina neljä uutta asukasta. Heistä kolme on naisia ja yksi mies.

TV-ohjelman verkkosivujen mukaan kaikki uudet asukit ovat sinkkuja ja omanlaisiaan persoonia.

Naiskolmikon nuorin jäsen kertoo olevansa muun muassa fiksu ja filmaattinen sekä atleettinen. Hän haaveili lapsena olevansa missi, jotta saisi jääkiekkoilijapoikaystävän.

Toinen uusista naisista sanoo olevansa spontaani, tunteellinen ja iloinen. Hän paljastaa haaveilevansa elämän pituisesta rakkaudesta.

Kolmas talon uusista naisjäsenistä rakastaa ruoanlaittoa. Suomenruotsalainen neito sanoo pienestä koostaan huolimatta syövänsä enemmän kuin moni mies.

Ainut uusi miespuoleinen asukki on akateeminen kolmekymppinen, jonka huonoihin puoliin kuuluu muun muassa auktoriteettikammoisuus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

Tämä oli se kerta, kun lintubongarit käyvät luontokuvaajan luonnon päälle – mutta lopulta sinnikkyys palkittiin: "Tunnin, puolentoista välein se kuitenkin aina piristyi"

Kolumni: Synnyttikö visailu presidentinkin? – Tuttu juttu Shown katsominen tuntuu aikasiirtymältä 90-luvulle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.