Battlefield Hardline

Räiskintäpelien kuuma kärki on tiukasti Call of Duty- ja Battlefield-sarjojen hallussa. Tuntuvia uudistuksia ei kummassakaan ole nähty vuosiin.

Battlefield Hardline on Visceral Gamesin käsialaa oleva toimintaräiskintä, joka on sarjan tuntuvin uudistuminen vuosikausiin. Perinteisen Battlefield-räiskinnän sijaan pelissä heittäydytään rosvojen ja poliisien kenkiin joko keskinkertaisessa yksinpelin tarinatilassa tai hymyn huulille tuovassa nettipelissä.

Pelisarjan perinteitä noudattaen Hardline sisältää juonellisen pelitilan, jossa pelaaja voi hoitaa rosvo-ongelman valitsemallaan tavalla. Normaalien pidätyksien lisäksi tilanteita voi ratkoa pyssyt paukkuen. Tarinatilan parasta antia on mahdollisuus ratkoa tilanteita väkivallattomasti, mikä vaatii tuntuvasti enemmän taitoa kuin suora toiminta.

Vaikka yksinpelillä on hetkensä, irralliseksi jäävä juoni ei nappaa mukaansa. Hardlinen parhaat puolet löytyvätkin toiminnantäyteisen verkkopelin puolelta. Kun tuotannolliset arvot ovat kautta linjan kunnossa ja nettipeli pitää otteessaan viikkoja, uutuutta voi lämpimästi suositella kaikille pelisarjan ystäville.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Suomeen saapuva Ed Sheeran on aikamme suurin kitarasankari – katso video, jos et usko

Kaatui, mutta voitti – Lasse Virénin legendaarinen urheilutarina ei unohdu

Bändi syntyi Jyväskylässä ja ukkosen isku vei sen maailmankartalle – Steve ’n’ Seagulls kiertää Pohjois-Amerikkaa jo seitsemättä kertaa

Excalionin palaset loksahtivat Laukaassa kohdilleen – Konneveden lahja metallimusiikille julkaisee uuden levyn syyskuussa

Lempi leiskui festareilla – mies kosi Tuomistonlammen laiturilla: "Ainakin vuoden verran olen miettinyt, että Naamoilla kosin"

Ukkometson tulipalo vuonna 1981 toi Jyväskylän keskustaan dramaattisen näyn – eliittiravintolan toiminta päättyi liekkeihin, mutta tarinat elävät

Päijännepurjehduksen tuuletukset nähdään tänä vuonna Säynätsalossa – venekunnat aloittavat 118 kilometrin urakkansa Padasjoelta

Katso kuvat: John Smith Rock Festivalin perjantai oli loppuunmyyty – "Tämä on vain kerta kaikkiaan aivan todella hyvin järjestetty festari"

"Pelkopalautetta on tullut monesta sarjasta" – Möröt ja nallet ovat aikansa kuvia

Palkittu uuraislainen hevoskuvaaja kokoaa näyttelyn lapsuusmaisemiinsa – katso täältä parhaita paloja

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.