Battlefield Hardline

Räiskintäpelien kuuma kärki on tiukasti Call of Duty- ja Battlefield-sarjojen hallussa. Tuntuvia uudistuksia ei kummassakaan ole nähty vuosiin.

Battlefield Hardline on Visceral Gamesin käsialaa oleva toimintaräiskintä, joka on sarjan tuntuvin uudistuminen vuosikausiin. Perinteisen Battlefield-räiskinnän sijaan pelissä heittäydytään rosvojen ja poliisien kenkiin joko keskinkertaisessa yksinpelin tarinatilassa tai hymyn huulille tuovassa nettipelissä.

Pelisarjan perinteitä noudattaen Hardline sisältää juonellisen pelitilan, jossa pelaaja voi hoitaa rosvo-ongelman valitsemallaan tavalla. Normaalien pidätyksien lisäksi tilanteita voi ratkoa pyssyt paukkuen. Tarinatilan parasta antia on mahdollisuus ratkoa tilanteita väkivallattomasti, mikä vaatii tuntuvasti enemmän taitoa kuin suora toiminta.

Vaikka yksinpelillä on hetkensä, irralliseksi jäävä juoni ei nappaa mukaansa. Hardlinen parhaat puolet löytyvätkin toiminnantäyteisen verkkopelin puolelta. Kun tuotannolliset arvot ovat kautta linjan kunnossa ja nettipeli pitää otteessaan viikkoja, uutuutta voi lämpimästi suositella kaikille pelisarjan ystäville.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.