Beata Papp pettyi missifinaalissa: "Jostakin syystä en menestynyt"

Ei voittanut jyväskyläistaustainen Beata Papp, 22, Miss Suomi 2017 -kruunua. Kruunatuksi tuli helsinkiläinen Michaela Söderholm, koko kisan vanhin edustaja (25).

Söderholm arvioikin kruunauksen jälkeen, että juuri kokemus eli ikä oli yksi tumman kaunottaren valttikorteista.

Ensimmäkseksi perintöprinsessaksi valikoitui kosovolaistaustainen Adriana Gerxhalija (myös median ihannetyttö) sekä toiseksi perintöprinsessaksi Pihla Koivuniemi. Yleisön suosikkina kisaan lähtenyt Essi Unkuri ei tuomaristoa saanut lämpimäksi.

Helsingissä Kalastajatorpalla kisattu missifinaali päättyi siis Beata Pappin osalta pettymykseen.

– Nyt on haikea mutta samalla pettynyt olo. Jostakin syystä en menestynyt. Mutta kaikella on syynsä, Papp kertoi Keskisuomalaiselle heti kisan jälkeen.

Pappilla oli paikan päällä innokkain ja äänekkäin kannattajajoukko.

Siinä olivat isoäidit, äiti, veljet sekä serkku. Aiemmin Papp oli sitä mieltä, että jää Suomeen kisan jälkeen, mutta nyt on mieli muuttumassa.

– Päätän kohta jäänkö tänne vai lähdenkö takaisin Kanadaan, jossa todennäköisesti valmentaisin taitoluistelijoita ja tekisin koreografioita.

Shirly Karvisen vuosi oli mahtava

Missikruunun haikein mielin jättänyt Jyväskylän Shirly Karvinen kertoi ennen finaalia Keskisuomalaiselle vuoden olleen mahtava.

– Olen saanut uuden työpaikan, ystäviä ja rakkauden, Karvinen kertoi.

Karvisesta on tullut raditoimittaja ja tätä työtä hän ei aio jättää.

Rakkaudella poikkeuksellisen pitkään kruunua kantanut Karvinen tarkoittaa poikaystäväänsä Vertti Harjuniemeä, joka oli missituomaristossa. Karvinen silitti merkityksellisesti nimetöntään kertoen, että toistaiseksi Vertti "on unohtanut" sormuksen.

– Mutta me olemme vielä nuoria, ehtii.

Jyväskylässä Shirly lupasi käydä varmuudella, vaikka kiireitä nuorella naisella onkin. Lisäksi luvassa on yllätys Vertille.

– Haluan viedä hänet Kiinaan, jotta hän näkeen minun kiinalaisen puolenkin, hyvin antavassa punaisessa asussa juhlinut Karvinen kertoi.

Heidi Sohlberg iloitsi parantumisestaan

Illan kolmas jyväskyläinen tähti oli Heidi Sohlberg, joka juonsi TV5:lla suorana nähdyn tv-ohjelman hienosti. Sohlberg kertoi voivansa hienosti, joskin töitä on kuulemma kovasti. Sohlbergia nähdään tv-ruudussa eilisillan jälleenkin.

Erityisen iloinen Heidi oli siitä, että hiukset ovat syöpään sairastumisen jälkeen alkaneet taas kasvaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .