COD: Advanced Warfare Reckoning

Activisionin Call of Duty -pelisarjan jokavuotinen uutuusosa odottaa jo nurkan takana. Ennen marraskuussa tapahtuvaa lanseerausta räiskintäpelien ystäviä hemmotellaan viimevuotisen Advanced Warfare -pelin viimeisellä lisäsisältöpaketilla.

Reckoning-lisäpaketti pitää sisällään neljä uutta karttaa verkkopeliin. Sen lisäksi mukaan on saatu uusi pelimuoto sekä zombie-selviytymisseikkailun juonellinen neljäs osa. Sisällöltään paketti ei yllätä ketään, sillä erona aikaisempiin lanseerauksiin ovat lähinnä eri kartat.

Toteutukseltaan kartat noudattavat pelisarjan hyvää tasoa. Vaikka Advanced Warfare on ollut Call of Duty -pelisarjaan piristävä uudistus, neljännen lisäpaketin kohdalla sen vauhti alkaa hyytyä. Kartat ilman pelillisiä uudistuksia eivät enää jaksa siepata mukaansa.

Activision on valinnut tietoisesti tien, jossa viime vuoden räiskintää päivitetään mahdollisimman pienillä resursseilla. Pääpaino on jo marraskuussa ilmestyvän jatko-osan viimeistelyssä. Tätä lisäpakettia voi suositella vain pelin suurimmille faneille. Muiden kannattaa suunnata 15 euron investointi parempiin kohteisiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.