Call of Duty: Black Ops II Revolution

Activisionin Call of Duty -sarja rikkoo myyntiennätyksiä vuosi toisensa perään. Pelit ovat huippusuosiossa erityisesti nettiareenoilla.

Pelisarjan leimallinen ominaisuus ovat mielipiteitä jakavat lisäsisältöpaketit, jotka ovat perinteisesti tuoneet mukanaan muutaman uuden nettipelikartan. Pakettien hinta on saanut kritiikkiä, sillä niiden yhteiskustannus on noussut usein alkuperäistä peliä korkeammaksi.

Activision jatkaa tuttua trendiä myös pelisarjan tuoreimmassa osassa. Revolution on viime syksynä ilmestyneen Black Ops 2 -pelin ensimmäinen lisäsisältöpaketti. Se tuo mukanaan yhteensä viisi uutta pelikarttaa sekä uuden aseen.

Pelillisesti uudet kentät ovat mukavan erilaisia ja tuovat nettipeliin paljon uutta pontta. Varsinaisia nettipelikarttoja on tarjolla neljä kappaletta, sillä muut uutuudet liittyvät pelin selviytymistilaan, jossa pelaajat yrittävät selvitä zombivyöryissä.

Uudet kentät ovat piristävä uutuus: paketissa ei laadun puolesta ole valittamista. Suurimmat ongelmat liittyvät jälleen kerran hintaan: pelaajasta 15 euron hinta muutamasta lisäkartasta tuntuu kohtuuttomalta.

Jarmo Pitkänen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.