Cheek villitsi Olympiastadionilla

Fanien odotus palkittiin eilen Helsingin Olympiastadionilla, kun suomalaisräppäri Cheek eli Jare Henrik Tiihonen aloitti odotetun stadionkonserttinsa kello 21. Artisti avasi illan hittikappaleellaan Sokka irti.

Näyttävä konsertti oli jaettu kolmeen osioon, jotka pitivät sisällään juhlia ja ystävyyttä, valoa ja varjoja sekä intohimoa ja asennetta. Konsertin lämmittelijöinä toimi rap-kaksikko JVG.

Noin kahden tunnin mittaisen konsertin aikana kuultiin muun muassa kappaleet Kuka muu muka, Syypää sun hymyyn, Liekeissä ja Flexaa. Ilta huipentui Timantit on ikuisia -kappaleeseen.

Cheekin itsensä lisäksi lavalla nähtiin iso joukko vierailevia tähtiä. Cheekin kanssa illan aikana musisoivat muun muassa rap-artisti Elastinen sekä laulajat Jukka Poika, Diandra, Jonne Aaron, Samuli Edelmann ja Katri Helena.

Cheek esiintyy loppuunmyydyllä 40 000-paikkaisella Olympiastadionilla myös tänään. Stadionkeikat päättävät artistin Kuka muu muka -kiertueen, minkä jälkeen Cheek on kertonut jäävänsä tauolle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

Tämä oli se kerta, kun lintubongarit käyvät luontokuvaajan luonnon päälle – mutta lopulta sinnikkyys palkittiin: "Tunnin, puolentoista välein se kuitenkin aina piristyi"

Kolumni: Synnyttikö visailu presidentinkin? – Tuttu juttu Shown katsominen tuntuu aikasiirtymältä 90-luvulle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.