Dark Souls II: Scholar of the First Sin

From Software on tehnyt kolme kertaa saman pelin, mikä ei ole moite, vaan johdonmukaista laadukkuutta. Dark Souls jatko-osineen ja äskettäin PS4:lle ilmestynyt Bloodborne ovat kaikki synkkiä ja väkivaltaisia fantasiamaisemiin sijoittuvia toimintaseikkailuita roolipelielementein. Pelejä yhdistää myös haastava vaikeusaste, joka voi jopa turhauttaa meitä kämmäkouria.

From Softwaren kohderyhmä jaksaa taistella samoja vihollisia vastaan kerta toisensa jälkeen: jokainen kuolema tekee pelaajasta viisaamman.

Dark Souls II: Scholar of the First Sin on paranneltu ja laajennettu versio vähän yli vuosi sitten ilmestyneestä Dark Souls II:sta. Mukana on kolme aiemmin ilmestynyttä lisäosaa sekä uusia hahmoja, vihollisia ja juonenkäänteitä.

Monille suurin uudistus on, että nyt peli ilmestyy myös uusille konsoleille, Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. Näitä laitteita ja PC:tä varten grafiikkaa on paranneltu ja lisäksi moninpeliin mahtuu enemmän nettikavereita.

Laatupeli on yhä laatupeli. Nyt sitä vain on tarjolla aiempaa enemmän ja laajemmalle yleisölle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Kolumni: Kaikesta ei voi tehdä komediaa, sillä lopputuloksena voi olla hämmentävä huumorikokemus

Tämänkin uutisen oli joskus tultava: Tanssiorkesteri Euroset panee pillit pussiin

Ravintola-arvio: Keskisuomalaisen makuraati vieraili Haraldissa – tarjoilija varoitteli hauleista ja savulahna oli suorastaan rikollisen hyvää

Kolumni: Rikollinen mieli -dokumenttisarjaa on haukuttu härskiksi sosiaalipornoksi – olen osittain eri mieltä

Kun vastaan tuli suulas orava ja lumiukkopartio – toimittaja otti selvää, mihin Palokassa kannattaisi suunnata paikallisten mielestä

Kaikki maailman viisaudet on ripoteltu ympäri Jyväskylää suureksi elämäntaito-oppaaksi – katso kuvasarja

Risto Kaskilahti, Viitasaaren lahja suomalaiselle viihteelle tekee debyytin UIT-revyyssä

Tangokuningatar yllättää "uudella" uravalinnallaan: "Lähden heti malliksi kun kysytään"

Pankinjohtajat ja kauppiaat naureskelivat taloushuolissa kärvistelleelle Aki Palsanmäelle, kunnes pihaan karautti vuonna 2012 tuotantoyhtiön auto

Kolumni: Tiesitkö tämän Die Hardista? Ja muutama muu jännä fakta: "Elokuvan kuvauksissa käytettiin 17:ää hajoamisen eri vaiheissa ollutta aluspaitaa"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.