Dark Souls II: Scholar of the First Sin

From Software on tehnyt kolme kertaa saman pelin, mikä ei ole moite, vaan johdonmukaista laadukkuutta. Dark Souls jatko-osineen ja äskettäin PS4:lle ilmestynyt Bloodborne ovat kaikki synkkiä ja väkivaltaisia fantasiamaisemiin sijoittuvia toimintaseikkailuita roolipelielementein. Pelejä yhdistää myös haastava vaikeusaste, joka voi jopa turhauttaa meitä kämmäkouria.

From Softwaren kohderyhmä jaksaa taistella samoja vihollisia vastaan kerta toisensa jälkeen: jokainen kuolema tekee pelaajasta viisaamman.

Dark Souls II: Scholar of the First Sin on paranneltu ja laajennettu versio vähän yli vuosi sitten ilmestyneestä Dark Souls II:sta. Mukana on kolme aiemmin ilmestynyttä lisäosaa sekä uusia hahmoja, vihollisia ja juonenkäänteitä.

Monille suurin uudistus on, että nyt peli ilmestyy myös uusille konsoleille, Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. Näitä laitteita ja PC:tä varten grafiikkaa on paranneltu ja lisäksi moninpeliin mahtuu enemmän nettikavereita.

Laatupeli on yhä laatupeli. Nyt sitä vain on tarjolla aiempaa enemmän ja laajemmalle yleisölle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Bändi syntyi Jyväskylässä ja ukkosen isku vei sen maailmankartalle – Steve ’n’ Seagulls kiertää Pohjois-Amerikkaa jo seitsemättä kertaa

Excalionin palaset loksahtivat Laukaassa kohdilleen – Konneveden lahja metallimusiikille julkaisee uuden levyn syyskuussa

Lempi leiskui festareilla – mies kosi Tuomistonlammen laiturilla: "Ainakin vuoden verran olen miettinyt, että Naamoilla kosin"

Ukkometson tulipalo vuonna 1981 toi Jyväskylän keskustaan dramaattisen näyn – eliittiravintolan toiminta päättyi liekkeihin, mutta tarinat elävät

Päijännepurjehduksen tuuletukset nähdään tänä vuonna Säynätsalossa – venekunnat aloittavat 118 kilometrin urakkansa Padasjoelta

Katso kuvat: John Smith Rock Festivalin perjantai oli loppuunmyyty – "Tämä on vain kerta kaikkiaan aivan todella hyvin järjestetty festari"

"Pelkopalautetta on tullut monesta sarjasta" – Möröt ja nallet ovat aikansa kuvia

Palkittu uuraislainen hevoskuvaaja kokoaa näyttelyn lapsuusmaisemiinsa – katso täältä parhaita paloja

Metrilaku, bajamaja, muikut – katso tästä, kuinka hyvin pärjäät kesäbingossa

Melodista metallia soittava Arion aloitti John Smith Rock -festarin Laukaassa – katso kuvasarja

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.