Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut Eidos Montreal

Kovasti kehuttu ja usein palkittu scifi-seikkailu- ja roolipeli Deus Ex: Human Revolution ilmestyi jo vuonna 2011. Odotusten mukaisesti sen uudistettu Director’s Cut -versio on hieno peli sekin. Ei nyt puututa siihen, että peleissä ei ole sen paremmin ohjaajaa kuin leikkauksiakaan.

Perusseikkailu on entisellään, mutta nyt siihen on liitetty myös Missing Link -lisäosa. Pomotaisteluita on paranneltu, ja levyltä löytyy kahdeksan tunnin verran pelikehittäjien kommentteja.

Erityisen mielenkiintoisia ovat uudet toisen näytön ominaisuudet. Wii U:n Gamepadin näyttö on hyötykäytössä. Playstationilla voi käyttää myös Vita-käsikonsolia ja Xboxilla SmartGlassia, joka yhdistää pelaamiseen täppärin ja älypuhelimen.

Wii U:lla Director’s Cut maksaa normaalin uuden pelin hinnan, koska Human Revolutionia ei ole aiemmin Nintendon konsoleilla nähty. PS3- ja Xbox-versiot maksavat noin 30 euroa.

PC-pelaajia kohdellaan erityisen hellästi. Mikäli alkuperäinen Human Revolution löytyy, uudistukset voi hankkia Steam-verkkokaupasta vaivaisella kympillä. Uutena PC-pelinä hinta on 20 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.