Devil’s Third

Tomonobu Itagaki on lunastanut Dead or Alive - ja Ninja Gaiden -sarjoilla paikkansa yhtenä kiinnostavimmista pelisuunnittelijoista. Hänen käsissään ensiluokkainen ulkoasu on yhdistynyt syvälliseen pelimekaniikkaan. Yllättäen Itagaki ei kuitenkaan yllä uutuudessaan lähellekään parastaan.

Devil’s Third joka tapauksessa kuulostaa kunnianhimoiselta. Se tuo kamppailun ja räiskinnän lajeihin uudenlaisen sekoituksen, jossa näkökulma vaihtelee pelaajan tekojen mukaan. Välillä hahmoa seurataan taaempaa, kun taas hetkessä kamera siirtyy ensimmäisen persoonaan. Tapa vaatiikin totuttelua, mutta toimii.

Tuoreen mekaniikan lisäksi Devil’s Third on kookas. Tarjolla on pitkä yksinpeli ja kattava netin moninpeli, jossa kenttiä päästään muokkaamaan esteillä ja rakennuksilla.

Valitettavasti murheita on kuitenkin runsaasti. Väkivaltaa ihannoiva kerronta on kornia, pelirytmi kaipaisi silotusta ja toimintaan toivoisi syvyyttä.

Lopullisesti Devil’s Third kaatuu harvinaisen ankeaan tekniseen toteutukseen. Ohjattavuus on epätarkkaa, eteneminen täyttyy bugeista ja nykivä ruudunpäivitys jää kauas tyydyttävästä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Paula Vesala tv-ohjelmassa: “Lapsuuden jouluni olivat vaikeita”

Jyväskylässä treenaa yksi Suomen parhaista Counter-Strike-joukkueista – "Treenitila saatiin JAMKilta, eikä parempaa voisi toivoa"

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.