Driveclub Bikes

Driveclub Bikes on nimensä mukaisesti suoraa sukua vuosi sitten ilmestyneelle Driveclubille. Kun aiemmin kaahattiin autoilla, nyt on moottoripyörien vuoro. Tai jos tarkkoja ollaan, supermoottoripyörien. Driveclub Bikes toimii itsenäisesti myös ilman alkuperäistä peliä.

Valittavana on Ducatin, Bimotan, BMW:n,Yamahan, Hondan, Kawasakin ja kuuden muun valmistajan huippumalleja. 78 kilparataa ympäri maapalloa ovat jo Driveclubista tuttuja.

Kyse ei ole vain siitä, että autot on korvattu moottoripyörillä. Driveclub Bikes ottaa moottoripyöräkisat tosissaan, mutta rentoutuu varsinaisen ajamisen suhteen. Kaksipyöräisellä revittämisen tosielämän ongelmia ei ole mallinnettu realistisesti – onneksi. Takapyörä ei menetä otettaan tiestä ja kaatuminen on harvinaista.

Vauhdin huuma on tavoitettu hyvin, ja kaikki näyttää komealta. Varsinkin kuvakulma suoraan kuskin silmien takaa on päätähuimaava. Tosin kisassa pärjääminen muuttuu silloin selvästi vaikeammaksi.

Yhteisöllisyys ja nettipelaaminen ovat tärkeässä asemassa. Uusi kampanja koostuu peräti 42 kisasta. Välillä pelaajalta vaaditaan myös muita taitoja kuin vain nopeutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.