Eastwood ei jouda eläkkeelle

Vuonna 1930 syntynyt leffalegenda Clint Eastwood on jo muidenkin mielestä taipaleensa ehtoopuolella, GQ:

"Ennen kuin aloitan seuraavan elokuvani tekemisen, minun täytyy käydä lääkärintarkastuksessa vakuutussyistä. He haluavat nähdä olenko yhä elossa."

Näyttelijä John Cusackin muistot teini-iästä, Elle:

"Muistan kerran bussissa esittäneeni todella coolia erään Stephanie-nimisen tytön vieressä. Kun pääsin kotiin, huomasin että otsassani oli todella iso finni. Jos sinulla on ongelmia aknen kanssa, ei sinun todellakaan tulisi leikkiä Don Juania."

61-vuotias Led Zeppelin -kitaristi Robert Plant tietää, mitä aikoo tehdä alkavalla vuosikymmenellä, Q:

"Kiinnittää enemmän huomiota rakkoni toimintaan".

Koomikko Russell Howardilla oli suuret odotukset joulun suhteen, Mirror:

"Haluan ahmia, kunnes voin pahoin, katsoa leffan Uncle Buck, vetää kännit ja toivottavasti nähdä, kuinka isoäitini herää omiin pieruihinsa".

Muun muassa Steen1-nimellä tunnetun räppäri Seppo Lampelan fanit haluavat, ettei mies taivu suurien levy-yhtiöiden tahtoon, Meteli.net:

"Näin aikuisena se on ihan helvetin huvittavaa. Oonhan mä jo nyt saanut sähköpostia, jossa kysellään, että miks sä oot alkanu tekeen musiikkia pelkästään rahasta! Äää! Ääää! Äää! Eiköhän jokainen suomalainen räppäri jotain hiluja duunistaan halua?"

Palstalla esitellään tunnettujen ihmisten ajatuksia elämästä.

Uusimmat

Tänään

Jyväskyläläinen DJ Ulrika, 21, soittaa Suomen suurimmissa yökerhoissa – "Koulussa istuin takarivissä kuunnellen salaa musiikkia"

Kolumni: Jouluelokuvat luottavat kliseisiin

Kolumni: Onhan se nyt väärin, että toisilla on kivaa

"Kun miehet vanhenevat kysytään, onko tässä mitään järkeä!" – Jyväskyläläinen Swallow the Sun julkaisee levyn neljän vuoden tauon jälkeen

Jyväskyläläinen baarimestari Ella Lappalainen haki drinkkioppia Euroopasta: "Valomerkki tuli sitten, kun asiakkaat halusivat poistua"

Jyväskylän Vanhan Hautausmaan työnjohtaja Liisa Kontunen on ollut töissä hautausmaalla 17-vuotiaasta – itselleen hän ei hautaa halua ollenkaan

Konnevedellä lapsuuskesiään viettänyt kokki Pipsa Hurmerinta laittaa uuden vaihteen silmään

66-vuotias ylilääkäri lenkkeilee työmatkansa Keski-Suomen keskussairaalalle joka päivä noukkien roskia – kilometrejä kertyy vuodessa toista tuhatta

Suomalaisessa aikuisviihteessä on paljon pielessä, sanoo alalla työskennellyt Mira Villman

"Minä odotin ja odotin 20 vuotta" – Isä jo ihmetteli, mikä alle parikymppistä tytärtä vaivaa, kun tämä vain kuunteli huoneessaan Veikko Ahvenaisen levyjä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.