Ei se ole mieskansanedustajan vika, jos tissit törröttävät hississä

Joskus tämän palstan kasaamisessa käy niin, ettei itse palstanpitäjäkään oikein keksi, mistä aloittaisi. (Ihan totta, uskokaa pois!)

Silloin on hyvä, että apuun ratsastaa joku. Usein se on ollut vaikkapa Kimi Räikkönen tai Jere Karalahti. Tällä kertaa kunnia palstan "korkkaamisesta" kuuluu ehdottomasti Kalervo Kummolalle, tuolle hiljalleen ruostuvalle kiekkomaailman rautakanslerille.

Ex-kansanedustaja Kummola äityi nimittäin viikolla kommentoimaan blogissaan eduskunnan seksuaalinen ahdistelu -kohua.

- Onpa vaikea uskoa Mika Lintilää, Pekka Vilkunaa, Tapani Mäkistä ja Tero Rönniä sukupuoliahdistelijoiksi, mutta johonkin se katsekin on pantava, jos samaan hissiin hyppää naisedustaja tai avustaja rinnat törröllään ja kolme ylintä nappia auki. Jos katse hakee alimman napin kohtaa, on ahdistelija, jos ei, on outo ihminen joka ei huomaa mitään, kirjoittaa Kummola Aamulehden blogissaan ja saa Hullun urheilun viiksimies-työryhmän hykertelemään.

Ilta-Sanomien haastattelemista kansanedustajista ainakin Satu Taiveihottuma eikun -aho sekä Tanja Saarela (ent. Karpela, os. Vienonen) närkästyivät Kummolan kommenteista tuoreeltaan. Sen sijaan Maria Guzenina-Richardson keräsi kommentillaan viiksimies-työryhmän irtopisteet.

- Kummola voi laittaa silmänsä minne vain, ei se minusta niin hirveältä tunnu, Maria G napautti.

Hullun urheilun PPK (Petterin pelikirja) -instituutti toivookin, että Kummola puuhastelisi jatkossa enemmän vaikkapa törröttäviin tisseihin kuin jääkiekkoiluun liittyvien dilemmojen parissa.

Unelmien mikä mies?

Jatketaan ulkourheilullisilla aiheilla. Koska Hullu urheilu seuraa laajasti suomalaisen yhteiskunnan tapahtumia, se on tietoinen myös siitä, että Suomen Unelmien poikamies -ohjelma sai ensi-iltansa keskiviikkona. Poikamiehenä nähdään vielä viime kesänä jalkapallon Ykkösessä KPV:n maalivahtina häärinyt Antti Peltonen.

Peltosen valinta Unelmien poikamieheksi valaa uskoa sankkoihin joukkoihin poikamiehiä. Peltonen muistuttaa habitukseltaan hätkähdyttävästi Bond-leffojen rautahampaista konnaa, Jawsia, jota näytteli aikoinaan Richard Kiel. Jos kerran parikymmentä nuorta naista väijyy Peltosta kieltä lipoen, niin on teillä rumemmillakin äijillä mahdollisuutenne.

Mutta nykymaailmassa ei koskaan voi olla tarpeeksi tosi-tv-formaatteja. Ja seuraavan pitää aina panna hitusen edellistä paremmaksi. Hullun urheilun saamien tietojen mukaan suomalaista tv-maailmaa kohauttaakin tulevaisuudessa seksuaalivähemmistöille suunnattu parinmuodostusohjelma, joka kantaa nimeä Unelmien tyttömies.

Tyttömiehenä nähdään niin ikään urheilupiireistä tuttu... Ai mitä? Sitäkö ei saa kertoa?

No, olkoon. Jätetään se tällä kertaa sanomatta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.