Eivät keskisuomalaiset tosi-tv-ohjelmista lopu – nyt lähtee kaksi kaunotarta Ranskaan vankilasaarelle

Fort Boyard Suomi  tv-ohjelma palaa MTV3-kanavalle. Kakkoskauden kilpailijoihin kuuluvat keskisuomalaistaustaiset Emilia Nyström ja Lotta Näkyvä. Nyström muistetaan beach volley -kilpakentiltä ja Näkyvähän on vuoden 2013 Miss Suomi.

Fort Boyard on entinen vankilasaari Ranskassa. Kansainvälisessä ohjelmaformaatissa useampi joukkue kisaa saaren linnakkeessa rahapalkinnosta, johon yltää tehtyään outoja ja hurjia temppuja ja tehtäviä onnistuneesti. Suomesta Ranskaan matkustaa 18 julkkista. Ohjelma esitetään MTV3-kanavalla syksyllä.

Violetissa joukkueessa kisaa Emilia Nyström, 35, joka on entinen beach volley -legenda Muuramesta. Emilia pelasi aikanaan itsensä suomalaisten tietoisuuteen beach volley -kentillä yhdessä kaksoissiskonsa Erikan kanssa. Nopea ja ketterä Emilia saa omien sanojensa mukaan adrenaliinin virtaamaan kilpailutilanteessa muun muassa “vastustajaa suolaamalla”.

Nyströmin tiimissä kisaavat tubettaja Herbalisti, 25, sekä trikkaaja Vellu Saarela, 26.

Jyväskylässä asunut Lotta Näkyvä, 30, kisaa puolestaan valkoisessa joukkueessa. Miss Suomena ja mallina Suomen kansalle tutuksi tullut Näkyvä (o.s. Hintsa) on viime vuosina panostanut vuorikiipeilyyn. Ennen Mount Everestiä hän aikoo omien sanojensa mukaan valloittaa Fort Boyardin. Kestävyyttä ja sitkeyttä ei tästä naisesta puutu, sen osoitti Lotan edellinen tv-kokeilu Selviytyjät Suomi.

Valkoisen joukkueen muut jäsenet ovat tanssija Marko Keränen, 41, sekä entinen 10-ottelija, nykyinen valmentaja, Jyväskylässä liikunnalla usein nähty Jaakko Ojaniemi, 38.

 

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .