Enää muutama yö Suomipopiin: Festivaalin avaa Ellinoora ja kekkerit päättää takuuvarma Popeda

Jyväskylän suurin festaritapahtuma Suomipop Festivaali koetaan loppuviikosta 11–13. heinäkuuta. Festivaali alkaa torstaina ja kestää lauantaihin. Paikkana on totutusti Lutakon kansi ja esiintymislavat on nimetty tunnetun radiokanavan ja sen suosikkiohjelman mukaan.

Samaan aikaan festivaali järjestetään myös Oulussa. Esiintyjät ovat pääosin samoja ja lomitettu niin, että Jyväskylästä ehtii Ouluun ja toisin päin.

Jyväskylässä festivaalin korkkaa torstaina kello 17 Ellinoora. Illan viimeinen esiintyjä on Apulanta kello 23.45 alkaen. Väliin mahtuvat muun muassa Chisu ja Ville Valo & Agents.

Perjantaina päivän avaa Antti Ketonen 14.30 ja illan sulkee Bomfunk MC´s puolelta öin. Jännitettä pitävät yllä muun muassa Eput, Juha Tapio, Kaija Koo, Lauri Tähkä ja Jyväskylän oma esiintyjä Laura Voutilainen.

Myös lauantaille löytyy keskisuomalainen esiintyjä, kun Vesala nousee lavalle lähes illan päätteeksi. Lauantain aloittaa Jannika B kello 15 ja festarit päättää ikoninen Popeda kello 23.45 alkaen.

Järjestyksessään toinen Suomipop Festivaali alkaa samaan aikaan torstaina Oulun Kuusisaaressa. Kolmen päivän aikana Oulussa nähdään ja kuullaan liki kolmeakymmentä eturivin kotimaista artistia ja yhtyettä. Paikalla ovat muun muassa Bomfunk MC’s, Lauri Tähkä, Sanni, Ellinoora, Juha Tapio, Vesala, Kaija Koo ja Apulanta.

– Suomipop Festivaali sai viime vuonna loistavan vastaanoton Oulussa ja olemme siitä erittäin otettuja. Tällaista tähtikimaraa saadaan vain harvoin samaan aikaan samaan paikkaan, Oulun tapahtuman tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen sanoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .