Epsanjassa flopannut Huutokauppakeisari-tv-ohjelma palaa Hirvaskankaalle uusin jaksoin

Aki ja Heli Palsanmäen hieman pieleen mennyt "Epsanjan"-keikka on nyt ohi, ja on aika palata tuttuun ja turvalliseen. Eli tämä tarkoittaa sitä, että Suomen Huutokauppakeisari -tv-ohjelma saa jatkoa taas ensi syksynä ja paikkana on totutusti Hirvaskankaan huutokauppa.

Tulevalla kaudella huutokauppatavaraa Palsanmäen pariskunnalle myyvät muun muassa Leningrad Cowboysista tuttu Mato Valtonen, laulaja Arttu Wiskari, kansanedustaja Marko Asell, Äänekosken oma kultakurkku, laulaja Leif Lindeman sekä näyttelijä Esko Kovero.

Mitä Palsanmäet suostuvat maksamaan moottorikelkasta, 1990-luvulta peräisin olevasta Leningrad Cowboys -oluesta, palasesta Helsingin tuomiokirkkoa, Arttu Wiskarin Sirpa-platinalevystä tai suopiilusta? Ja mikä ihme on suopiilu? Lisäksi Palsanmäkien silmien alle soljuvat ohjelmasta tutut toikat, arabiat ja humppilat.

Mukana uudella kaudella nähdään totta kai myös apumies Markku, joka jatkaa Design by Markku -tuotteidensa ideointia ja valmistusta. Syksyllä nähdään, toimiiko puinen kylmälaukku tai miten onnistuu tervaisen saippuan valmistaminen Helin munkkirasvasta?

Ohjelman vierailu Espanjassa ei oikein toiminut. Sarjan avausjakso 2. huhtikuuta keräsi vajaat 300 000 katsojaa, kun Suomen Huutokauppakeisari -tv-ohjelman viime vuoden keskiarvokatsojamäärä oli noin 650 000 katsojaa. Viimeisin jakso keräsi enää reilut 220 000 katsojaa.

Suomen huutokauppakeisarin uudet jaksot tulevat ulos Nelosella elokuusta alkaen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .