Eroottisissa kuvissa viihtyvä Sani: “Se käy jo vitsistä alan piireissä, että kun aletaan kuvata, olen heti repimässä vaatteita pois”

Sani on sinut vartalonsa ja itsensä kanssa. Tämä näkyy hänen alastonkuvissaan. Naisen tarina kysytyksi malliksi on mielenkiintoinen.

Julkaiset Instassa kauniita, eroottisiakin kuvia. Mikä on saanut sinut ryhtymään tällaiseen?

– Kaikki alkoi noin kolme vuotta sitten, kun somessa tutustuin Theo Alexiouhin. Hän on Kreikassa asuva ammattivalokuvaaja ja hän usein kirjoitti haluavansa valokuvata minua. Itselleni vielä tuossa kohtaa kuvattavana olo oli ihan jäätävän kamala ajatus. Tietysti, kun välimatkaa oli paljon, oli helppo luvata, että jos jonain päivänä tavataan niin tottahan toki kuvataan. No, se päivä koitti noin vuoden kirjoittelun jälkeen, kun hän ilmoitti tulevansa Suomeen. Koska olen luonteeltani sellainen, että lupaukset pidetään, ei siinä auttanut muuta kuin sanoa "tervetuloa".

– Alastomuus ja vähissä vaatteissa olo on itselleni luonnollinen asia, varsinkin kun se toteutetaan tyylikkäästi. Ehkäpä sitä kautta kuvaustyyli ajautui boudoiriin. Kuvista tuli upeita, joten tietysti halusin julkaista niitä Instagramissa. Olen siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että kuvaajat ovat noiden kuvien julkaisun jälkeen alkaneet pyytää minua malliksi. Se onkin jo vitsi tuttujen kuvaajien kanssa, että olen heti repimässä vaatteita pois kun aletaan kuvata...

Mihin pyrit julkaisuilla?

– Malleilu on enemmänkin mukava harrastus, missä opin koko ajan uutta ja tapaan uusia, mahtavia ihmisiä kuin kanava tienata rahaa. Tämän vuoden puolella olen saanut muutaman alustavan työtarjouksen tutuilta yrittäjiltä, jotka tarvisevat mallia mainoskuviinsa. Tosin nämä kuviot ovat vielä ihan puheasteella. Olen myös päässyt esiintymään yhdelle musiikkivideolle sekä osallistumaan Janne Kuivalaisen kuvaamaan hyväntekeväisyyskalenteriin. Molemmat olivat ihan huikeita kokemuksia. On todella jännä nähdä itsensä videolla sekä katsella kuukauden ajan itseään seinäkalenterista.

Oletko tehnyt mallin töitä?

– En. Ehkä olen ollut sellainen ruma ankanpoikanen joka on löytänyt koko kapasiteetinsa vasta myöhemmällä iällä. Ystäväni sanoja lainaten “toi huippumalli-ikä ehti vilahtaa ohi ennekuin kyvyt puhkesivat kukkaan”.

Millaista palautetta saat?

– Enemmän positiivista, mutta välillä tietysti myös kuraakin niskaan. Tunnetusti vähäpukeisuus on asia, mikä jakaa mielipiteitä. Suurin osa onneksi näkee kuvissa sen kauneuden, mitä kuvaajat ovat hakeneet. Mutta aina löytyy ihmisiä, jotka eivät näe kokonaisuutta, vaan tuijottavat vain sitä faktaa, ettei minulla ole vaatteita päällä.

Kuvissasi on usein koiria. Millainen on suhteesi koiriin?

– Koirat on mun elämäntapa ja harrastus. Kaikki mun elämässä pyörii enempi tai vähempi niiden ympärillä. Viikonloput kuluu usein kisakenttien laidalla tai valmennuksissa ja viikot taas treenikentällä. Kun koirien kanssa olen ihan itsekseni asunut vuosia, otan ne aikalailla joka paikkaan mukaan, myös kuvauspaikoille. Tästä syystä ne silloin tällöin päätyvät myös kuviini.

– Työkseni teen kampaajanhommia maailman parhaassa työpaikassa. Rakastan mun työtä melkein yhtä isolla sydämellä kuin tuota koirankoulutushommaakin.

 

Mitäs oululainen sanoo Jyväskylästä?

– Koirien kanssa kisatessa on koko Suomi tullut tutuksi. Näin myös Keski-Suomi ja Jyväskylä. Viime kesänä kävin ilman koiria katsomassa ystäväni keikan Jyväskylässä ja minulla oli kaksi päivää aikaa tutustua kaupunkiin. Jyväskylä teki minuun äärettömän ison vaikutuksen ystävällisyydellään. Ihan sama mihin kauppaan, ravintolaan tai baariin menin, tuli tunne, että olisin vakioasiakas. Joten terkkuja kaikille jyväskyläläisille ihmisille, te ootte ihan huikean upeita!, Sani anoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .