Fatima ja Jerkka putosivat Idolsista

Idolsin viimeisestä semifinaalista putosivat Jerkka Virtanen, 29-vuotias yrittäjä Nokialta ja Fatima Koroma, 25-vuotias sairaanhoitaja Vantaalta.

Sen sijaan kuudennessa semifinaalissa torstai-iltana tiensä jatkoon raivasivat Stina Girs, 23-vuotias floristi Järvenpäästä ja Martti Saarinen, 30-vuotias yrittäjä Keravalta.

Suoraan finaalin yleisöäänestyksen perusteella pääsivät Lotta Sandholm, 22-vuotias opiskelija Vaasasta, Ali Elkharam, 20-vuotias kodintekniikan myyjä Mikkelistä, Hennariikka Syvänne, 20-vuotias opiskelija Joensuusta ja Ilpo Kaikkonen, 21-vuotias opiskelija Helsingistä.

Laulukilpailu Idols kisataan Suomessa nyt viidennen kerran. Idolsin kautta ovat nousseet esille muiden muassa Anna Abreu ja Anna Puu, joista kumpikaan ei voittanut tv-kilpailua.

Uuden idolin etsintää juontavat Niina Herala ja Heikki Paasonen. Tuomareina ovat Jone Nikula, Nina Tapio ja Sami Pitkämö.

Seuraava Idols-lähetys nähdään MTV3:lla sunnuntaina 27. maaliskuuta kello 20. Tämän vuoden Idols-voittaja valitaan finaalissa sunnuntaina 8. toukokuuta.