Festari peruttiin, tapahtuma katosi Facebookista – Ihmiset kyselevät rahojaan

Kohu Jyväskylässä järjestettäväksi aiotun mutta perutun Beatcon-tapahtuman musiikkifestivaalin ympärillä jatkuu.

Keskisuomalaisen toimitukseen yhteyttä ottanut henkilö kertoo, että viimeisin vaihe tapahtumaketjussa on ollut Beatconin Facebook-tapahtuman sulkeminen. Tapahtumasivun sijaan tulee vain Facebookin ilmoitus, ettei kyseinen sisältö ole juuri nyt saatavilla. Myöskään Beatconin verkkosivulla oleva Facebook-linkki ei toimi.

Toimitukseen yhteyttä ottaneen henkilön mukaan ennakkolipun ostaneet ihmiset olivat muun muassa kyselleet rahojensa perään tapahtuman seinällä.

Beatconin verkkosivulla järjestäjät kehottavat ennakkolipun ostaneita ottamaan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen beatcon2015@gmail.com ja pyytävät ihmisiltä kärsivällisyyttä rahojenpalautukseen.

KSML.fi ei tavoittanut järjestäjiä perjantaina.

Isosta festarista tuli mahalasku

Beatcon-festivaali piti järjestää suurena peli- ja musiikkitapahtumana Jyväskylän Paviljongissa tammikuun lopussa. Pääesiintyjiksi oli kiinnitetty muun muassa italialainen Lacuna Coil ja saksalainen Unisonic.

Musiikkifestivaalin tapahtumapaikka vaihtui ensin Laukaan Peurunka Areenaan, ja esiintyjälista hupeni nopeasti. Lopulta koko musiikkifestivaali peruttiin, ja jäljelle jäi vain kaksi klubi-iltaa Jyväskylän keskustan ravintoloissa.

Pelitapahtuma järjestettiin yliopiston Agora-rakennuksessa Mattilanniemessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Beatcon-festivaaleilla verkostoidutaan: "Pelialalla on pöhinää"

BeatConin musiikkifestivaali peruttiin kokonaan

Saksalainen heavysuuruus ei tulekaan Laukaaseen

BeatCon-tapahtuma järjestetään Paviljongin sijaan kahdessa eri paikassa