Flashback Xbox 360, PS3

Kultaisella ysärillä julkaistiin monia legendaarisia hittipelejä, joiden muistot ovat syöpyneet syvälle aikakauden pelaajien tajuntaan. Nykyisin työelämässä vaikuttavien pelaajien parantunut ansiotaso on viimein huomioitu pelitalojen sikariportaassa: erilaisten uusintalanseerausten määrä on kasvanut hurjaa vauhtia.

Uudelleenlämmittelyjen perusideana on tuoda vanhojen hittipelien tunnelma tarjolla myös uudelle sukupolvelle. Laadultaan uusintaversiot ovat olleet pääosin hyviä tai jopa erinomaisia, mutta ranskalaisen VectorCell-pelistudion näkemys vuonna 1992 ilmestyneestä Flashback-tasoloikasta jättää nostalgiankaipuisenkin pelaajan kylmäksi.

Graafisesti uusintaversio on täynnä silmäkarkkia. Kokonaisuutta ulkoasu ei kuitenkaan kannattele, sillä erityisesti heikko pelattavuus aiheuttaa nopeasti turhautumista. Pelihahmon ohjauksen lisäksi kokonaisuutta varjostavat pelilliset muutokset: alkuperäisen version kiehtova haastavuus on uusintaversiossa kadotettu totaalisesti.

Ongelmien vuoksi kokonaisuus sakkaa pahasti, eikä edes kiinnostava tarina ei jaksa pitää pelaajaa otteessaan alkua pidemmälle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.