Formuloistakin tutun Mika Salon rakas on Jyväskylästä: Katso kuvat!

Henna Pihlaja kertoo, että pari matkustelee paljon, rakastaa eläimiä ja uskaltaa puhua myös avioliitosta.

Vuonna 1999 Michael Schumacherin Ferrarilla kesken kauden korvannut, nyt jo entinen F1-kuski Mika Salo seurustelee Jyväskylästä lähtöisin olevan Henna Pihlajan kanssa.

Myöhemmin muun muassa tv-kommentaattorina kunnostautunut Salo oli aiemmin naimisissa japanilaisen Norikon (o.s. Endo) kanssa. Vuonna 2017 kerrottiin, että pari oli eronnut noin kymmenen vuotta sitten. Samoihin aikoihin Pihlaja tutustui Saloon.

– Mikan kanssa olemme tutustuneet 2007. Seurustelimme pitkään ja sitten oli vähän taukoakin välissä, kunnes palasimme taas yhteen, Pihlaja kertoo Keskisuomalaiselle.

– Olen kotoisin Jyväskylästä. Opiskelin Lyseon lukiossa. Muutin lukion jälkeen Helsinkiin opiskelemaan ja töihin. Äiti, isäpuoli ja veli, sekä läheisiä sukulaisia asuu edelleen Jyväskylässä, joten siellä tulee käytyä melko usein. Veljellä on juuri neljä vuotta täyttänyt poika, jota on aina ikävä. Parempi nähdä häntä usein, ettei käy niin, että onkin jo teekkarihattu päässä yhtäkkiä. Lapset kun kasvavat niin nopeasti, Pihlaja sanoo.

Mika Salo asuu virallisesti ulkomailla, Henna Pihlaja Helsingissä.
 

– Jyväskylässä on aina ihana käydä. Meidän kotitalo on Nenäinniemessä, jossa saa hyvin rauhoittua. Siellä kuuluu lähinnä linnunlaulu. Vihreää, rauhallista ja sijainti järvenrannalla. Aina vannonkin järvinäkymän nimeen, jo kotiseudun takia. Vaikka Helsingissä merenranta on kiva niin järvi on minulle aina se ykkönen.

Pihlaja on valmistunut Haaga-Helian Ammattikorkeakoulusta tradenomiksi, pääaineina markkinointiviestintä, rahoitus ja ympäristöjohtaminen.

– Töitä olen tehnyt joka suuntaan ja oikeastaan aina useampaa työtä kerralla. Aiemmin työskentelin mainostoimistossa, nyt toimin pr-henkilönä useammalle urheilijalle, esimerkiksi ulkomaalaisille autourheilijoille. Hoidan heidän sosiaalisen mediansa ja tiedotteiden ajantasaisen näkyvyyden.

– Lisäksi minulla on urheiluvaatefirma AH Fitness / Anna Bikinis yhtiökumppanini kanssa. Olemme juuri laajentamassa toimintaamme. Tällä hetkellä teemme enimmäkseen naisten treenivaatteita ja kisabikineitä.

Henna Pihlaja ja Mika Salo pohtivat avioliittoa.
 

Asutteko Mikan kanssa yhdessä?

– Mika asuu virallisesti ulkomailla. Kun hän on Suomessa, asumme yhdessä. Ja onhan me naimisiinmenostakin puhuttu. Matkustelemme todella paljon ja usein lähdemme reissuun ihan vaan päivän varoitusajalla. Olemme molemmat eläinrakkaita eli vapaa-aikana käydään paljon koirien kanssa kävelylenkeillä, salilla viihtyvä Henna Pihlaja kertoo.

Henna Pihlaja kertoo, että lemmikit ovat hänen ja Mika Salon yhteinen rakkaudenkohde.
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Puistojuhlien esiintyjiin täydennystä: Yhteisalbumin julkaisijat ja tuore kahden Emman voittaja

70 vuotta täyttävä järjestökonkari Mirja Huovinen vaalii urheilun tasa-arvoa ja lasten innostamista liikunnan pariin – "Ilolla katson tätä päivää"

Oman kylän kulttuurimies Tapio Piilo saa arkiston Multian kirjaston kotiseutukokoelmiin

Jyväskyläläinen metalliyhtye Lost Society vaihtaa rumpalia uuden albumin julkaisun kynnyksellä

Jyväskylä Sinfonia kävi kouluissa todistamassa, ettei klassinen musiikki ole tylsää – näin komeasti soi Finlandia sählypallolla

Jyväskyläläinen lääkäri Anni Saukkola lähti vastaiskuun huuhaata vastaan – pyrkii dialogiin, vaikka mustasalva- ja hopeavesi-jutuista meneekin "kuppi nurin"

Kolumni: Pessimisti pettyy aina ja nauttii siitä – mahtaa olla melkoinen taakka jatkuvasti pohtia, miten jokin menee kohta pieleen

Katso seitsemän poimintaa Tukholman huonekalumessujen osastoilta: keväisiä värejä ja uusia muotoja, myös vastuullisuus näkyi

Vanhat kuvat: Erimus ja Purje taistelivat voitosta Korpilahden jääraveissa

Uusi tietovisa on taas täällä: testaa, millainen Keski-Suomi-tietäjä olet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.