G910 Orion Spark -näppäimistö

Samalla kun pelaamisen suosio on kasvanut, yhä useampi on saanut harrastuksesta itselleen ammatin. Trendi ole mennyt ohi laitevalmistajilta, jotka ovat vyöryttäneet markkinoille ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita.

Logitech G910 Orion Spark -näppäimistö on suunnattu ammattilaismarkkinoille. Liki 200 euron hintalappu karkottaakin sunnuntaipelaajat, mutta korkealle hinnalle ammattilainen saa vastinetta. Viimeistely, työn laatu ja näppäintuntuma ovat nimittäin kaikki loistavalla tasolla.

Hintavana pelinäppäimistönä Orion Spark on rakennettu erityisesti pelaamista ajatellen. Säätöominaisuuksia on mukana kattava määrä: erillisen ohjelmiston avulla pikanäppäimien toimintoja ja valoja voi säätää vapaasti. Pelikäytössä useimmiten tarvittavat näppäimet on korostettu näyttävästi ja mekaaniset kytkimet toimivat tarkasti.

Tinkimätön suuntaus pelikäyttöön on vahvuuden lisäksi myös mallin ainoa suurempi puute: tavalliseen peruskäyttöön Orion Spark taipuu huomattavasti perusmalleja heikommin. Tuntuvaa investointia pelkäämättömälle, tinkimättömälle pelimiehelle G910 on kuitenkin loistava valinta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Jyväskyläläinen pariskunta rakensi uskomattoman talon ilman lainaa ja vakituista työtä – katso kuvasarja

80-vuotias Juhani Heikkinen on raviradan teräsmies, jota tottelevat niin hevoset kuin koirat – mutta kissa on vain kissa

Puistojuhlien esiintyjiin täydennystä: Yhteisalbumin julkaisijat ja tuore kahden Emman voittaja

70 vuotta täyttävä järjestökonkari Mirja Huovinen vaalii urheilun tasa-arvoa ja lasten innostamista liikunnan pariin – "Ilolla katson tätä päivää"

Oman kylän kulttuurimies Tapio Piilo saa arkiston Multian kirjaston kotiseutukokoelmiin

Jyväskyläläinen metalliyhtye Lost Society vaihtaa rumpalia uuden albumin julkaisun kynnyksellä

Jyväskylä Sinfonia kävi kouluissa todistamassa, ettei klassinen musiikki ole tylsää – näin komeasti soi Finlandia sählypallolla

Jyväskyläläinen lääkäri Anni Saukkola lähti vastaiskuun huuhaata vastaan – pyrkii dialogiin, vaikka mustasalva- ja hopeavesi-jutuista meneekin "kuppi nurin"

Kolumni: Pessimisti pettyy aina ja nauttii siitä – mahtaa olla melkoinen taakka jatkuvasti pohtia, miten jokin menee kohta pieleen

Katso seitsemän poimintaa Tukholman huonekalumessujen osastoilta: keväisiä värejä ja uusia muotoja, myös vastuullisuus näkyi

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.