G910 Orion Spark -näppäimistö

Samalla kun pelaamisen suosio on kasvanut, yhä useampi on saanut harrastuksesta itselleen ammatin. Trendi ole mennyt ohi laitevalmistajilta, jotka ovat vyöryttäneet markkinoille ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita.

Logitech G910 Orion Spark -näppäimistö on suunnattu ammattilaismarkkinoille. Liki 200 euron hintalappu karkottaakin sunnuntaipelaajat, mutta korkealle hinnalle ammattilainen saa vastinetta. Viimeistely, työn laatu ja näppäintuntuma ovat nimittäin kaikki loistavalla tasolla.

Hintavana pelinäppäimistönä Orion Spark on rakennettu erityisesti pelaamista ajatellen. Säätöominaisuuksia on mukana kattava määrä: erillisen ohjelmiston avulla pikanäppäimien toimintoja ja valoja voi säätää vapaasti. Pelikäytössä useimmiten tarvittavat näppäimet on korostettu näyttävästi ja mekaaniset kytkimet toimivat tarkasti.

Tinkimätön suuntaus pelikäyttöön on vahvuuden lisäksi myös mallin ainoa suurempi puute: tavalliseen peruskäyttöön Orion Spark taipuu huomattavasti perusmalleja heikommin. Tuntuvaa investointia pelkäämättömälle, tinkimättömälle pelimiehelle G910 on kuitenkin loistava valinta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.