Game of Thronesin jaksoja vuodettiin ennakkoon verkkoon

Supersuositun Game of Thrones -televisiosarjan jaksoja on vuodettu netin vertaisverkkoihin, kertoi sarjaa tuottava amerikkalainen HBO-yhtiö sunnuntaina. Verkossa kiertää nyt neljä viidennen tuotantokauden jaksoa, jotka on ilmeisesti pantu jakoon lehdistölle ennakkoon lähetetyistä arvostelukappaleista.

HBO kertoi parhaillaan selvittävänsä, kuka jaksot vuoti jakoon.

Game of Thronesin viidennen kauden on määrä alkaa maanantaina varhain aamuyöllä Suomen aikaa yhteensä 170 maassa.

HBO:n mukaan mitään televisiosarjaa ei ole koskaan kopioitu laittomasti yhtä paljon kuin Game of Thronesia. Edellistä, neljättä tuotantokautta, ladattiin verkosta laittomasti arviolta neljä miljoonaa kertaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

70 vuotta täyttävä järjestökonkari Mirja Huovinen vaalii urheilun tasa-arvoa ja lasten innostamista liikunnan pariin – "Ilolla katson tätä päivää"

Oman kylän kulttuurimies Tapio Piilo saa arkiston Multian kirjaston kotiseutukokoelmiin

Jyväskyläläinen metalliyhtye Lost Society vaihtaa rumpalia uuden albumin julkaisun kynnyksellä

Jyväskylä Sinfonia kävi kouluissa todistamassa, ettei klassinen musiikki ole tylsää – näin komeasti soi Finlandia sählypallolla

Jyväskyläläinen lääkäri Anni Saukkola lähti vastaiskuun huuhaata vastaan – pyrkii dialogiin, vaikka mustasalva- ja hopeavesi-jutuista meneekin "kuppi nurin"

Kolumni: Pessimisti pettyy aina ja nauttii siitä – mahtaa olla melkoinen taakka jatkuvasti pohtia, miten jokin menee kohta pieleen

Katso seitsemän poimintaa Tukholman huonekalumessujen osastoilta: keväisiä värejä ja uusia muotoja, myös vastuullisuus näkyi

Vanhat kuvat: Erimus ja Purje taistelivat voitosta Korpilahden jääraveissa

Uusi tietovisa on taas täällä: testaa, millainen Keski-Suomi-tietäjä olet

Yli 200 auton mies kertoo kuudesta erityisestä biilistään – "Autoihin ei saa rakastua, mutta silloin mulla oli kyynel silmässä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.