Gears of War: Ultimate Edition

Epic Games

Gears of War -toimintapelisarja debytoi Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolilla yhdeksän vuotta sitten. Loistavasti menestynyt peli poiki sittemmin kokonaisen pelisarjan.

Aikakautensa vaikuttavimpiin toimintapeleihin kuulunut Gears of War tulee nyt Xbox One -pelaajien iloksi markkinoille uudelleen masteroituna Gears of War: Ultimate Edition -kokoelmana. Paketti sisältää paranneltuina versioina pelisarjan kaikki neljä osaa. Xbox One -pelikonsolin tehot valjastava uutuuspaketti on vaikuttava kokonaisuus, josta riittää pelattavaa viikoiksi.

Mikäli alkuperäiset pelit jäivät aikanaan väliin, kokoelmapaketti on pakkohankinta. Uudelleenpeluuarvoa löytyy kuitenkin myös sarjan veteraaneille, sillä hiottujen alkuperäispelien lisäksi mukana on joukko täysin uusia lisätehtäviä.

Tuotannolliset arvot ovat kunnossa kautta linjan: peli näyttää ja kuulostaa upealta. Vihamielisten avaruushirviöiden kurittaminen on edelleen äärimmäisen hauskaa ja ohjattavuus kautta linjan kunnossa. Kun pakettiin lisätään elinikää pidentävä nettipelimahdollisuus, kokoelmaa voi suositella varauksetta kaikille toimintapelien ystäville.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.