Jyväskylän metallirintamalta kuuluu mukavaa: uusia levyjä tulossa!

Jyväskyläläisiltä bändeiltä kuuluu metallimusiikin ystäville mukavia, kun Ghost Brigade on jälleen aktivoitumassa. Myös Red Eleven -yhtye odottaa levyn julkaisua.

Ghost Brigadessa vaikuttava Wille Naukkarinen kertoo, että bändi aikoo julkaista seuraavat kaksi levyä itse. Bändin juuret ulottuvat viime vuosikymmenen puoliväliin, ja yhtye on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin, Until Fear No Longer Defines Us, julkaistiin vuonna 2011.

– Meillä oli melkein puolen vuoden tauko viime kesän keikkojen jälkeen. Meidän levydiili päättyi Seasons of Mistilla, mutta kirjoitettiin uusi sopimus saman tahon kanssa. Suomessa me julkaistaan seuraavat kaksi levyä itse. Pari viikkoa sitten alettiin uudestaan treenaamaan, biisejä on aika paljon, mutta julkaisusta ei pysty sanomaan mitään, Naukkarinen sanoo.

Jyväskylän metallirintamalta kuuluu myös toisesta suunnasta, kun Red Eleven kertoo levyn olevan jo valmiina.

– Red Elevenilla on levy valmiina, nyt vaan koetetaan löytyy sille julkaisija. Keikkamyyjä saatiin tuossa, aletaan kohta jo uutta matskua treenaamaan ja tekemään. Uudesta levystä on pistetty pihalle single. Jos ei muuta, niin julkaistaan levy itse. Tämän kuun lopussa (lauantai 26.1.) meillä on keikka Mustassa Kynnyksessä, rumpali Pasi Pasanen kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.