Goat Simulator

Humoristisia pelejä ei valtavasti ole mutta jonkin verran kuitenkin. Goat Simulator on siitäkin erikoinen huumoripeli, että se on tehty tarkoituksella vitsiksi.

Nimi Goat Simulator toisaalta hämää ja toisaalta ei. Pelihahmo on todellakin vuohi. Vaikka tämä vuohi oikealta eläimeltä näyttääkin, se käyttäytyy kummallisen itsetuhoisesti.

Pelaajan tehtävänä on kerätä pisteitä tekemällä vuohella erilaisia temppuja. Käytännössä tämä tarkoittaa vuohen brutaalia runnomista keinoilla millä hyvänsä. Mikä komeampi ilmalento, törmäys tai muu stuntti, sen parempi. Vuohen erikoiskyky on tarttua kiinni kielellään mihin tahansa, vaikkapa ohi kulkevaan rekkaan.

Ruotsalainen Coffee Stain Studios on ollut liikkeelle kieli syvällä poskessa. Goat Simulatoria voidaankin pitää simulaattoripelien parodiana.

Vaan kannattaako vitsistä maksaa kymppiä? Se on asennekysymys. Pelinä Goat Simulator on vain hetken ilo. Samaa vitsiä ei voi pitkittää loputtomiin hauskuuden siitä kärsimättä.

Goat Simulator on ollut kohtalainen menestys, varsinkin mobiililaitteilla. Älä kuitenkaan ota sitä vakavasti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Kaatui, mutta voitti – tämä suomalainen urheilutarina ei unohdu

Bändi syntyi Jyväskylässä ja ukkosen isku vei sen maailmankartalle – Steve ’n’ Seagulls kiertää Pohjois-Amerikkaa jo seitsemättä kertaa

Excalionin palaset loksahtivat Laukaassa kohdilleen – Konneveden lahja metallimusiikille julkaisee uuden levyn syyskuussa

Lempi leiskui festareilla – mies kosi Tuomistonlammen laiturilla: "Ainakin vuoden verran olen miettinyt, että Naamoilla kosin"

Ukkometson tulipalo vuonna 1981 toi Jyväskylän keskustaan dramaattisen näyn – eliittiravintolan toiminta päättyi liekkeihin, mutta tarinat elävät

Päijännepurjehduksen tuuletukset nähdään tänä vuonna Säynätsalossa – venekunnat aloittavat 118 kilometrin urakkansa Padasjoelta

Katso kuvat: John Smith Rock Festivalin perjantai oli loppuunmyyty – "Tämä on vain kerta kaikkiaan aivan todella hyvin järjestetty festari"

"Pelkopalautetta on tullut monesta sarjasta" – Möröt ja nallet ovat aikansa kuvia

Palkittu uuraislainen hevoskuvaaja kokoaa näyttelyn lapsuusmaisemiinsa – katso täältä parhaita paloja

Metrilaku, bajamaja, muikut – katso tästä, kuinka hyvin pärjäät kesäbingossa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.