Golfturnaus kerää varoja lapsille – Bongaa nämä julkkikset!

Viime vuosina paikalleen jämähtänyt Hyvän Tuulen Golf (HTG) nytkähtää tänä kesänä eteenpäin, ainakin julkkisvieraiden osalta.

30.6.–1.7. järjestettävään tapahtumaan on tulossa näillä näkymin jyväskyläläisille tuttu, nykyisin Helsingissä asuva Susanna Ruotsalainen, joka on tänä kesänä innostunut golfista. Ruotsalainen seurusteli Jyväskylässä Matti Nykäsen kanssa ja toimi Kaupunkilaisen kolumnistina.

Pyöräilijänä huippu-urheilua harrastanut Mira Kasslin nähdään niin ikään Keski-Suomessa. Nykyisin Kasslin toimii kiinteistövälittäjänä ja on tätäkin kautta tuttu tv-persoona.

Tv:stä tuttu on myös Taru Valkeapää, jonka vanhempi väki muistaa muun muassa television ensimmäisistä peliohjelmista.

Tutumpia nimiä ovat sitten Pepe Willberg ja Kari Salmelainen, jotka on nähty HTG:ssa usein. Willberg myös esiintyy keskiviikkona 1.7. juhlagaalassa Jyväshovissa. Juhlan juontavat Valkeapää ja Ruotsalainen.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Paikalla on myös jyväskyläläisen jääkiekkoilun kermaa, kun pelaamaan ovat lupautuneet Olli Määttä, Jani Tuppurainen ja Sami Vatanen. Tapahtumaan liittyvässä huutokaupassa puolestaan myydään hyvän tarkoituksen puolesta muun muassa Vatasen pelipaita nimmarilla ja Määtän maila.

Hyvän Tuulen Golf on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa kahden päivän aikana kerätään rahaa Keski-Suomen keskussairaalan lastenosaston pienille potilaille. Rahaa tulee, kun Jyväskylässä Sippulanniemessä ja Laukaan Peurunkagolfissa kisaan osallistuvien pelimaksut lahjoitetaan Lastu ry:lle.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .