Häkkisten ero ei tullut kaikille yllätyksenä

Erja, 46, ja Mika Häkkisen, 39, eropäätös ei järkytä kaikkia parin tuntevia. Mika Häkkisen hyvin tunteva Hans Joachim Stuck, kilpa-autoilija hänkin, kertoi saksalaisilla verkkosivuilla, että vaikka hän pitikin Häkkisiä "unelmaparina", aina on autourheilussa vaarana, että kuvaan tulevat nuoremmat naiset.

"Kilpa-ajajana koet ja näet maailmaa todella paljon. Siellä tulee matkan varrella nopeasti vastaan myös nuorempia naisia, jotka kääntävät pään. Ja Mika on muutaman vuoden (Erjaa) nuorempi," Stuck kommentoi.

Mika Häkkinen viihtyi muutama viikko sitten saksalaisilla muotimessuilla Berliinissä vieraassa naisseurassa. Maailmalle levisi kuvia, joissa Mika juhlii Mercedes Benz Fashion Weekillä saksalaisen huippumallin Eva Padbergin ja entisen huippu-uimarin Franziska van Almsickin kanssa.

» Lue lisää perjantain Keskisuomalaisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

Tämä oli se kerta, kun lintubongarit käyvät luontokuvaajan luonnon päälle – mutta lopulta sinnikkyys palkittiin: "Tunnin, puolentoista välein se kuitenkin aina piristyi"

Kolumni: Synnyttikö visailu presidentinkin? – Tuttu juttu Shown katsominen tuntuu aikasiirtymältä 90-luvulle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.