Hakkaraisen kyvyt eukonkantajana kyseenalaistetaan

Tulevana viikonloppuna Sonkajärvellä järjestetään perinteiset eukonkannon maailmanmestaruuskisat. Huomioarvoa tämänvuotisille kisoille tuo viitasaarelaisen kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) mukanaolo. Hakkarainen innostui kokeilemaan kykyjään eukonkantajana perussuomalaisten naisten ehdotuksesta.

Kansanedustajan kannettavana on kuopiolainen Milka Poimala.

Vedonlyöntitoimisto Unibet ei ole vakuuttunut sahuriparlamentaarikon mahdollisuuksista viikonlopun koitoksessa. Kerroin Hakkaraisen voitolle on mojova 25,00. Todennäköistä toimiston mukaan kuitenkin on, että kirkkain mitali jää Suomeen. Kerroin sille, että voittajapari tulee Suomesta, on 1,33. Muuta maata kuin Suomea edustavan parin voitto puolestaan saa kertoimen 3,00.

Viime vuosina eukonkannon MM-kilpailut ovat kulkeneet suomalaiskomennossa. Kolmena viime vuonna maailmanmestareiksi on kruunattu pari Taisto Miettinen ja Kristiina Haapanen. Kaksikko on mukana myös tänä vuonna.

Vuosi 2008 oli suomalaisittain heikko. Voittajapari tuli Virosta, ja muut kärkisijat menivät Saksaan, Englantiin ja USA:han.

Viime vuosina voittoaika on ollut muutamaa sekuntia yli minuutin: vuonna 2011 suomalaispari voitti ajalla 01.00,73 ja vuonna 2010 voittajapari tuli maaliin ajassa 01.04,90.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Juha Torvinen tietää, mikä on pitänyt Eput koossa 43 vuotta – "Meille sanottiin, että olette hulluja"

Yrittäjä Ilpo Puranen: “EU-lainsäädännön myötä hyvin tehdyllä työllä ja laadulla ei enää juurikaan ollut merkitystä”

Ismo Leikola kaipaa Suomen makuja ja venyttää yhä vokaaleja – Paviljongin esiintyminen myytiin nopeasti loppuun, mutta tiedossa on jo lisäkeikka

Julkkiskokki Maija Silvennoinen haluaa voin voina ja miehet miehinä, eikä minään vässyköinä – "Ei ruoka ketään tapa, jos sitä syö järkevästi"

Jyväskyläläislähtöinen Kasperi Kauppinen, 21, laati Selviytyjiä varten taktiikan, jossa olennaista oli valeidentiteetti – jopa paidan väri oli tarkkaan harkittu

Liikunnan Riemun poikakalenteri on täällä taas – tarjolla monipuolinen valikoima "mieskarkkeja"

Nooralotta Neziri säästi kymmenen vuotta asuntoa varten, ja nyt unelma on käymässä toteen – pariskunnan omakotitalo rakentuu Jyväskylään parhaillaan

Kolumni: Tuntematon sotilas -kuunnelma kannattaa kuunnella

Melkein yhtä söpö minipossu kuin Jyväskylän Esteri: Lilou partioi ja viihdyttää San Fransiscon lentoasemalla

KISS esiintyy vielä ainakin kerran Suomessa – End Of The Road -kiertue Helsingissä ensi kesänä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.