Hangan Lavalla tanssitaan ensi kesänäkin – ViihdeNikkarit uusi pyörittäjä

Hangan Lavalla Hankasalmella tanssitaan tulevanakin kesänä, mutta uuden isännän ottein. Ohjelmapalveluihin erikoistunut jyväskyläinen ViihdeNikkarit Oy on vuokrannut lavan ja avaa lavatanssikesän Hankasalmella perjantaina 12.6.

– Katsotaan tämä kesä, miten homma lähtee käyntiin. Meillä on tarkoitus pyörittää lavaa myös pari seuraavaakin kesää. Riskihän tämä on, mutta kun meillä on suhteita musiikkimaailmaan ja hanke on mielenkiintoinen, niin kokeillaan, toimistopäällikkö Ari Hänninen yhtiöstä kertoo.

Yhtiön tunnetuimpia artisteja ovat nykyisin Jämsässä Koskenpäällä asuva Jani Wickholm, Janne Hurme, Tauski sekä Viitasaarella perustettu Hausmylly-yhtye. Vielä ei kuulemma ole kuitenkaan päätetty, kuka artisti tai mikä bändi lavakauden 12.6. korkkaa.

Hangan Lavaa on aiemmin pyörittänyt paikallinen urheiluseura Hankasalmen Hanka vapaaehtoisin voimin. Muutama viime kesänä on kuitenkin ollut seuralle taloudellisesti raskasta aikaa. Kun ajatuksena on, että lavalla hankitaan varoja seuralle, tappiollisuus ajoi uuden etsintään. Vuonna 2013 lavalla kävi 6 200 tanssin ystävää, viime vuonna enää 4 700.

ViihdeNikkarit aikoo jatkossa tehdä seuran kanssa yhteistyötä, koska henkilökuntaa tarvitaan omien rinnalle. Lavoilla tarvitaan muun muassa myyjiä ja järjestysmiehiä.

Maakunnan tunnetuimpiin tanssilavoihin kuuluva Hangan Lava (Hankasalmentie 129) aloitti 10.6.1961.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .