Hanna Ekola laulaa surusta

Iskelmän ja vakavamman hengellisen musiikin taitava Hanna Ekola, 49, esiintyy tänään maanantaina Jyväskylässä. Sano suruasi rakkaudeksi -konsertti pidetään klo 18 Jyväskylän Keskusseurakuntatalolla.

Hanna Ekola-Salonen on laulaja, joka tunnetaan ennen kaikkea veljensä Martti Heikkilän säveltämästä, vuonna 1990 julkaistusta hitistä Villihevosia.

Ekola esittää sekä kevyttä että hengellistä musiikkia ja kirjoittaa lisäksi kristillistä kirjallisuutta. Hänet on palkittu vuonna 1991 Emma-patsaalla vuoden naissolistitulokkaana ja vuonna 1997 Vuoden kiinnostavin kristillinen kirja -palkinnolla.

Ekolan nykyiset teemat kumpuavat hänen lähimenneisyydestään, jossa hän on menettänyt viisi läheistä ihmistä, viimeksi miehensä Lido Salosen vuonna 2008. Nykyisin Ekola konsertoikin enimmäkseen kirkoissa. Hän on koulutukseltaan teologi.

Ekolalta ilmestyy helmikuussa pitkästä aikaa myös uutta musiikkia, kun Aurinkotie-albumi julkaistaan.

Sano suruasi rakkaudeksi -konsertti Jyväskylän Keskusseurakuntatalolla tänään maanantaina klo 18. Konserttiin myydään 10 euron hintaisia käsiohjelmia tuntia ennen tilaisuuden alkua.