Himos Juhannus juhlitaan 21. kertaa – mutta juontajia ei näy: "Ei todellakaan kahta samanlaista tapaa tuoda artisti esiin"

Himos Juhannus järjestetään tänä vuonna 21. kertaa Himos Parkissa. Viime vuonna yli 36 000 kävijää kerännyt juhannusjuhlien jättiläinen starttaa tänään torstaina, ja jatkuu kolmipäiväisenä lauantaihin asti.

Yöttömässä yössä esiintyvät torstaina muun muassa JVG ja Popeda, perjantaina Apulanta ja Pikku G, sekä lauantaina Ellinoora, Vesala ja comebackin vain tämä kesän ajaksi tekevä Bomfunk MC's.

 

Festareilla kuullaan myös perjantaina Raskasta Suomipoppia, joka on Raskasta Joulua -produktion pophitteihin erikoistunut versio, jossa solisteina nähdään JP Leppäluoto, Antti Railio ja Antony Parviainen.

Himos Juhannuksen alueuudistuksessa VIP-asiakkaille avataan uusi VIP-alue aivan Main Stagen viereen. Alueuudistuksessa käyttöön tulevat myös uusi Ranta-alue ja myös muulla festivaalialueella on uudistuttu esimerkiksi aluesomistuksen muodossa. Suurin yksittäinen aluesomiste tulee olemaan Tent Stagen kattoon nouseva, tapahtumasomistuksen ja jyväskyläläisen uv-taiteilija riikka.arten eli Riikka Maria Partasen yhteistyössä luoma uv-valotaideteos.

 

Himos Juhannuksen suurin yllätys on kuitenkin se, ettei tapahtumassa nähdä tänä vuonna ollenkaan juontajaa, vaan kaikki juonnot tulevat digitaalisesti.

– Olemme luoneet tapahtumajuonnot ja juontajat digitaalisina versioina. Jokainen juonto ja sen myötä myös artistin lavallejuontotapa tulee olemaan yllätys festivaaliyleisölle. Luvassa on huikeita visuaaleja, eikä todellakaan kahta samanlaista tapaa tuoda artisti esiin, kertoo tapahtuman social media manager Anne Heikkonen, joka on ollut tiimeineen luomassa uusia juontotapoja.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .