Huippuhiihtäjä ja tv-toimittaja seurustelevat

Ylen urheilulähetyksistä tuttu toimittaja Laura Arffman vahvistaa Keskisuomalaiselle seurustelevansa jämsäläisen huippuhiihtäjän Anssi Pentsisen kanssa.

Kun Keskisuomalainen kysyi hiihtopiireissä jo pitkään kuiskuteltua asiaa, Arffman suostui vahvistamaan seurustelun. Hän ei kuitenkaan halunnut kommentoida uteluja yhdessä asumisesta tai kihloista.

– Muuta en nyt kommentoi, Arffman sanoi.

Arffman on tuttu muun muassa Urheiluruudusta. Häntä nähdään myös urheilutapahtumien, kuten hiihtojen, taustatoimittajana ja haastattelijana.

Anssi Pentsinen on Jämsässä syntynyt maastohiihtäjä, joka syksyllä siirtyi Jämsänkosken Ilveksestä Vantaan Hiihtoseuraan. Vantaan Hiihtoseuraa edustaa myös jyväskyläläinen Matti Heikkinen.

Pentsinen kilpaili maailmancupissa ensimmäisen kerran Lahdessa 2008. Sen jälkeen hän ollut sekä 2011 että 2013 hiihdon MM-kisoissa. SM-kisoissa sprintteri on saavuttanut kaikenvärisiä mitaleja.

Viikonvaihteessa Pentsinen viihdytti hiihtoväkeä Oloksen FIS-tykkikisojen vapaan hiihtotavan maalissa Teräsmies-asuun pukeutuneena. Pentsinen sijoittui ilman viittaa 12,6 kilometrin matkalla toiseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.