Huippuhiihtäjä ja tv-toimittaja seurustelevat

Ylen urheilulähetyksistä tuttu toimittaja Laura Arffman vahvistaa Keskisuomalaiselle seurustelevansa jämsäläisen huippuhiihtäjän Anssi Pentsisen kanssa.

Kun Keskisuomalainen kysyi hiihtopiireissä jo pitkään kuiskuteltua asiaa, Arffman suostui vahvistamaan seurustelun. Hän ei kuitenkaan halunnut kommentoida uteluja yhdessä asumisesta tai kihloista.

– Muuta en nyt kommentoi, Arffman sanoi.

Arffman on tuttu muun muassa Urheiluruudusta. Häntä nähdään myös urheilutapahtumien, kuten hiihtojen, taustatoimittajana ja haastattelijana.

Anssi Pentsinen on Jämsässä syntynyt maastohiihtäjä, joka syksyllä siirtyi Jämsänkosken Ilveksestä Vantaan Hiihtoseuraan. Vantaan Hiihtoseuraa edustaa myös jyväskyläläinen Matti Heikkinen.

Pentsinen kilpaili maailmancupissa ensimmäisen kerran Lahdessa 2008. Sen jälkeen hän ollut sekä 2011 että 2013 hiihdon MM-kisoissa. SM-kisoissa sprintteri on saavuttanut kaikenvärisiä mitaleja.

Viikonvaihteessa Pentsinen viihdytti hiihtoväkeä Oloksen FIS-tykkikisojen vapaan hiihtotavan maalissa Teräsmies-asuun pukeutuneena. Pentsinen sijoittui ilman viittaa 12,6 kilometrin matkalla toiseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Marko Ahosen tärpit: Bar Bahan – tanssin jos huvittaa on kuin Tel Avivin Sinkkuelämää

Mökki Jyväskylän keskustan kupeessa sijaitsevassa siirtolapuutarhassa on oma pieni piilopaikka, jonne vieraatkin ovat tervetulleita – tästä tiedät, voitko astua porteista sisään

Ville Kuhmonen kunnosti vuosimallin 1955 Zetor-traktorin uuteen loistoon – "Purin tämän yhteen mutteriin saakka"

Marko Ahosen tärpit: Richard Nixonin mielenkiintoinen tarina kerrotaan neliosaisena dokumenttisarjana

Vanhat kuvat: Korpilahden poliisit hajuetäisyydellä pontikankeittäjistä – Moksissa mäskit maahan ja tuotantolaitos palasiksi

Marko Ahosen tärpit: Deadpool ei välitä tippaakaan siitä, mikä on korrektia ja hyvää käytöstä

Marko Ahosen tärpit: Ruotsalaisdraama Mansikkamaa kertoo herkästi nuoresta rakkaudesta

Jyväskyläläinen Janne Tuunanen kansainvälisesti kehutun ruokakulttuurikirjan kuvaajana: ”Ruuan laitto on mielestäni täydellinen yhtälö taidetta ja käytännöllisyyttä”

Tee hyvä hakemus, niin tämä bändi soittaa luonasi yksityiskeikan ilmaiseksi

Marko Ahosen tärpit: Dokumenttielokuva Leftover Women kertoo Kiinasta uudenlaisesta näkökulmasta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.