Huippukirjailijat saapuvat Jyväskylän kirjamessuille

Jyväskylän Paviljonkiin odotetaan jälleen viikonloppuna kirjallisuuden ystäviä. Toista kertaa järjestettävien kirjamessujen paikat varattiin loppuun jo muutama viikko sitten. Näytteilleasettajia on reilusti yli sata.

Tänä vuonna messujen teemana on sata vuotta sitten syntynyt Mika Waltari. Messuilla julkistetaan näköispainos Waltarin esikoisteoksesta Jumalaa paossa.

Viikonloppuna Jyväskylässä voi bongata niin Finlandia-palkittuja suomalaiskirjailijoita kuin ulkomaalaisia bestseller-kirjailijoitakin. Tunnetuista suomalaisista messuilla nähdään muun muassa Arto Paasilinna, Mauri Kunnas, Sofi Oksanen ja Viivin ja Wagnerin luoja Jussi "Juba" Tuomola. Ulkomaalaisväriä messuille antaa esimerkiksi yhdysvaltalainen bestseller-kirjailija Lionel Shriver.

Jyväskylän kirjamessut pidetään 12. ja 13. huhtikuuta Jyväskylän Paviljongissa. Viime vuonna tapahtuma veti paikalle arviolta 9 000 kirjallisuuden ja kirjojen ystävää.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Kolumni: Liian hiljaa ajava auto on selvä tapaus: se on tullut koluamaan vanhoja seutujaan

Kömpelö, rytmitajuton ja tanssitaidoton Touko Aalto mietti TTK-osallistumistaan yli viikon – "Kohtaan ohjelmassa kaksi pelkoani"

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa todellinen Keski-Suomi-kausi – mukana Touko Aalto, Mmiisas ja Shirly Karvinen

Jyväskylästä maailmalle ponnistaneella Kaj Björkillä on ollut koti 12 maassa – "Aina on ikävä sinne, missä ei ole"

Marko Ahosen tärpit: Billy Wilderin Tuhansien silmien edessä on hieno melodraama median vastuusta ja vastuuttomuudesta

Miss Suomi -finaalissa nähtävä Noona Pölkki, 25, pyörittää asuntobisnestä, viihtyy moottoripyörän selässä ja rakastaa Kyyjärven luontoa: "Olen sydämeltäni maalaistyttö"

Tanssikansalle uutta: Lavatanssifestarit Himoksella ensi vuonna

Selma, 10, Laukaasta on kokenut vaeltaja ja kertoo nyt lapsen näkökulman tästä muotilajista – "Kilometri vielä ja sitten kirjatauko"

Marko Ahosen tärpit: Kerro, kerro kuvastin on komea elokuva, mutta komeus on pelkkää pintaa

90-vuotias Kalevi Hakasalo soittaa pianoa sokeanakin – takana on "huikean rikas elämä" ja puoli vuosisataa kotiseututyötä Multialla

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.