Huippukirjailijat saapuvat Jyväskylän kirjamessuille

Jyväskylän Paviljonkiin odotetaan jälleen viikonloppuna kirjallisuuden ystäviä. Toista kertaa järjestettävien kirjamessujen paikat varattiin loppuun jo muutama viikko sitten. Näytteilleasettajia on reilusti yli sata.

Tänä vuonna messujen teemana on sata vuotta sitten syntynyt Mika Waltari. Messuilla julkistetaan näköispainos Waltarin esikoisteoksesta Jumalaa paossa.

Viikonloppuna Jyväskylässä voi bongata niin Finlandia-palkittuja suomalaiskirjailijoita kuin ulkomaalaisia bestseller-kirjailijoitakin. Tunnetuista suomalaisista messuilla nähdään muun muassa Arto Paasilinna, Mauri Kunnas, Sofi Oksanen ja Viivin ja Wagnerin luoja Jussi "Juba" Tuomola. Ulkomaalaisväriä messuille antaa esimerkiksi yhdysvaltalainen bestseller-kirjailija Lionel Shriver.

Jyväskylän kirjamessut pidetään 12. ja 13. huhtikuuta Jyväskylän Paviljongissa. Viime vuonna tapahtuma veti paikalle arviolta 9 000 kirjallisuuden ja kirjojen ystävää.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.