Huippunimet Himoksen juhannuksessa – Cheek ja Antti Tuisku ensimmäiset kiinnitykset

Kesän merkittävimpiin festareihin kuuluvan Himos Juhannuksen ensimmäiset artistit on kiinnitetty. Jämsässä esiintyvät muun muassa tämän hetken kuumimmat kotimaiset nimet Cheek ja Antti Tuisku.

Himoksen juhannusta biletetään torstaista lauantaihin 23.–25.6. Odotusten mukaan yli 40 000 juhlijaa pääsee tuolloin nauttimaan Cheekin ja Antti Tuiskun ohjelmistosta.

Cheek palasi elokuussa areenoille ja on yksi eniten julkisuudessa tällä hetkellä olevista artisteistamme. Antti Tuisku taas on tehnyt toista tulemistaan Peto on irti -keikoillaan.

Taustatukea kaksikolle antaa rap-duo JVG. Häissä-biisillä breikannut kaksikko julkaisi alkuvuodesta Voitolla yöhön -albumin.

Himoksen estradilla nähdään myös ehkä kaikkien aikojen menestynein kotimainen dj ja säveltäjä Darude, jonka Sandstorm-biisi (2000) on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä instrumentaalisista julkaisuista ja soi edelleen monissa paikoissa, esimerkiksi urheilutapahtumissa.

Kansainvälistä väriä Himokselle tuovat norjalainen Staysman & Lazz, joka osallistui tänä vuonna maansa euroviisukarsintoihin En Godt Stekt Pizza -biisillä sekä ruotsalainen dj-duo Vigiland.

Suomen suosituin juhannusfestari Jämsän Himoksella biletetään nyt jo 18. kertaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .