Hukkuminen ei näytä siltä kuin elokuvissa

Lämpimät säät ovat valitettavasti taas olleet osaltaan edesauttamassa hukkumismäärien kasvua. Yleisesti luullaan, että hukkuminen on huutamista, pärskimistä ja huitomista. Näin tapahtuu kuitenkin vain elokuvissa. Vaistomainen hukkumisreaktio (The Instinctive Drowning Response) on toisenlainen. Minkälainen, siitä kertoo entinen rannikkovartioston pintapelastaja:

mariovittone.com/2010/06/hukkuminen/

Vakavan aiheen jälkeen huumoria. Naisten logiikasta vitsaili jo Spede aikoinaan. Entäs miehet sitten? Miehet hoitavat hommat joskus omalla tavallaan, kertoo Hekotusta-blogi kuvaesimerkein:

hekotus.blogspot.com/2011/04/mies-hoitaa.html

Paperitaide voi kuulostaa aiheena aika tylsältä, mutta kun homman osaa todella hyvin, jälki on jotakuinkin uskomattoman hienoa:

www.webdesignerdepot.com/2009/05/100-extraordinary-examples-of-paper-art/Palstalla suositellaan hyviä verkkokohteita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Paula Vesala tv-ohjelmassa: “Lapsuuden jouluni olivat vaikeita”

Jyväskylässä treenaa yksi Suomen parhaista Counter-Strike-joukkueista – "Treenitila saatiin JAMKilta, eikä parempaa voisi toivoa"

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.