Huutokauppakeisari Palsanmäki nuijii Palokassa rahaa syöpäsairaille lapsille

Palokan Kauppakeskus viettää 8-vuotissynttäreitään ja järjestää tämän kunniaksi torstaina Hyväntekeväisyyshuutokaupan. Tapahtuman meklarina toimii Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja avustajina hänellä ovat itseoikeutetusti Heli-vaimo ja Hirvaskankaan MacGyver Markku Saukko.

Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Keski-Suomen Syöpäyhdistykselle syöpään sairastuneiden lasten perheiden tuki- ja virkistystoimintaan.

Huutokaupattavien tavaroiden ennakkonäyttö on kauppakeskuksessa viidestä kuuteen ja varsinainen huutokauppa starttaa kuudelta. Huutokaupattavaksi on ilmoitettu muun muassa timanttisormus, muumimukeja, työkalukaappi, hiustenkuivaaja, polkupyörä, pomppulehmä, kirves, kahvikone, grilli, lasten välikausihaalarit ja Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelipaita. Huutokaupattavat tuotteet ovat Kauppakeskuksen liikkeiden lahjoittamia.

Tapahtuman aikana keskuksella on myös syöpäyhdistyksen koju. Jos huutokaupan hinnat karkaavat ostajan käsistä, kojusta voi ostaa Lasten syöpien tunnusta Kultanauhaa sekä Joel Jyringin suunnittelemia kortteja. Huutokaupan tavarat maksetaan paikan päällä käteisellä ja tavarat myydään pääsääntöissti siinä kunnossa missä ne ovat.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .