Huutokauppakeisarille uusi ohjelma – Rinnalle Jethro Rostedt ja Janne Kataja

Hirvaskankaan huutokauppakeisari Aki Palsanmäki saa uuden ohjelman. Jälleen käydään kauppaa tavaroilla, mutta tällä kertaa Palsanmäen apuna ovat Jethro Rostedt ja Janne Kataja. Ohjelman nimi on Hyvät kaupat ja ohjelmapaikkana Nelonen keväällä.

Ohjelmassa supliikkimiehet ostavat kiinnostavia esineitä tavallisilta kansalaisilta sekä kauppiailta ympäri Suomen. Myyjinä ovat ohjelmaan rekryttävät ihmiset, jotka tuovat tavaransa kolmikon eteen tv-studioon. Joku kolmesta sitten nappaa tavaran – ja tekee mielestään hyvät kaupat.

Kaupan voi olla oikeastaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, vaikkapa Pihtiputaan mummon vanhaa Arabia-astiastoa, panssarivaunua, perämoottorikokoelmaa, Xbox-pelikonetta ja vaimon piisamiturkkia.

Erityisen kiinnostuneita Rostedt, Palsanmäki ja Kataja ovat tuotteista, joilla on mielenkiintoinen tarina.

– Veikkaan, että Jannen kanssa välillä menee kaikki ihan läskiksi, mutta Jethro on kyllä aika tiukka kaveri. Sen kanssa vois pian tulla jotakin kismaakin jossain vaiheessa, Palsanmäki sanoo ja tituleeraa uutta ohjelmaa leikkimielisesti The Pullukat Show -nimellä – päätähtien kokoon viitaten.

– Mä olen aikanaan ostanut italialaisia neonvärisiä alushousuja tuhat kappaletta, Janne Kataja paaluttaa omia mahdollisia ostosmieltymyksiään.

Uusi ohjelma ei tarkoita sitä, että Huutokauppakeisari lakkaisi. Ilkka Hynninen Aito Mediasta kertoo, että Palsanmäen suosikkiohjelma Uuraisten Hirvaskankaalta jatkaa neljännelle tuotantokaudelle.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .