Hyvä uutinen ravien ystäville: Toto75-lähdöt näkyvät nyt ilmaiseksi

Lauantain ravien Toto75-lähdöt näkyvät nyt antennitalouksissa kanavapaikalla 26. Lähetykset alkoivat viime viikonloppuna. Ravilauantai-nimeä kantavan ohjelman tarjoavat katsojille Hevosurheilu-lehti ja Maaseudun Tulevaisuus.

Asiasta on kertonut Hevosurheilu verkkosivuillaan.

Tänä vuonna 95 vuotta täyttävä Hevosurheilu on hevosalaan erikoistunut media, jolle yhteistyö ravien näkyvyyden edistämiseksi oli luonnollinen valinta.

– Kun ravit lakkasivat näkymästä, palauteryöppy lehteen oli vuolasta. Uskon lukijoidemme ilahtuvan tästä uutisesta. Maaseudun Tulevaisuuden kanssa toimiminen on ollut hyvää ja mutkatonta. Rakkaudesta lajiin ja toiveesta tilauksiin on varmasti kummankin mediatalon ajatus tässä kuviossa, Hevosurheilun päätoimittaja Stiina Ikonen kertoo lehden verkkosivuilla.

– Seuraamme raviurheilua muun muassa perjantain lehdessä ilmestyvän ravisivun sekä sunnuntaisin netissä ilmestyvien TalkKari- ja MT Ravit -ohjelmien voimin. Olemme saaneet palautetta lukijoiltamme, jotka ovat toivoneet lauantain ravilähetystä vapaalle kanavalle. Nyt vastaamme omalta osaltamme tähän toiveeseen hyvässä yhteistyössä Hevosurheilun kanssa, Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen on kertonut.

Lähetyksen jakelusta vastaavan Digitan mukaan kanava 26:n näkyvyysalue kattaa noin 98 prosenttia väestöstä, eli sitä pystyy seuraamaan lähes koko Manner-Suomen alueella, jos tv-kanavat vastaanotetaan Digitan antenniverkon välityksellä.

Lähetysten ensimmäinen jakso kestää asianosaisten mukaan toukokuun loppuuni. Jatkoa seuraa, jos katsojia riittää odotusten mukaisesti.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .