IL: Koskenpään tv-maajussi löysi aidon rakkauden kirjeen perusteella

Koskenpääläinen Johan Porkkala osallistui tänä vuonna Maajussille morsian -tv-ohjelmaan. Vaikka hän ei päässyt syksyllä alkukierrosta pidemmälle, mies ei harmittele. Päin vastoin, välttääpähän kiusalliset tilanteet. Iltalehti nimittäin kertoo, että mies löysi jo ohjelman kirjeidenlähetysvaiheessa itselleen mielitietyn.

Ohjelmassa suomalainen maajussi etsii morsianta. Ensimmäisessä vaiheessa tv-ruudussa esitellyille ehdokkaille naiset saivat lähettää kirjeen ja kertoa itsestään. Porkkalan kohdalla kävi niin, että pietarsaarelaisen Nina Asplundin kirje kolahti.

Iltalehdessä nyt jo julkisesti Keski-Suomessa näyttäytyvä pari on kertonut, miten kaikki alkoi ja mitä vaikeuksia heidän seurusteluunsa liittyi.

– Kun näin Johanin telkkarissa tuntui heti, että tuo on minun mies, Asplund kertoo.

Kirjeen kirjoittaminen jämsäläiselle maajussille venyi kuitenkin viime metreille.

– Ensin kiinnitin huomiota Ninan ulkonäköön. Itse kirjeestä paistoi heittäytyvä, hullunrohkea ihminen, sellainen kuin minäkin, Porkkala kertoo Iltalehdessä.

Lue myös: Keuruun Juho Vaissi jatkoon Maajussille morsian -ohjelmassa
 

Keskisuomalaisen haastattelussa 11.4. Porkkala linjasi elämänsä naisen näin:

– Kyllä nainen saisi olla aika kovapäinen, sellainen, joka ei pienestä lannistu. Persoonallinen, itsevarma, aito ja välittävä. Olisi varmasti ihan hyvä, jos toinen joskus vaikka sanoisi, että nyt rauhoitutaan ja pidetään lomaa. Ja asioista avoimesti puhumista arvostan.

Hynttyyt pari päätti laittaa virallisesti yhteen jo muutaman kuukauden yhdessäolon jälkeen. Heinäkuun lopusta Asplund onkin asunut Ylä-Porkkalan sukutilalla. Samassa paketissa maatilalle asettuivat emännän neljävuotiaat kaksoset Vanessa ja Oliver.

Ohjelmaformaatin takia kaksikko ei ole voinut aiemmin näyttäytyä yhdessä.

– Ensitapaamisemme oli Jämsän rautatieasemalla, josta suuntasimme ruokaostoksille. Emme voineet liikkua kaupassa yhdessä, joten pyysin Ninaa ostamaan aamupalatarvikkeet, minä valitsin muuta ruokaa, Porkkala kertoo Iltalehdessä.

– Tuntuu hyvältä, että nyt (ohjelman alettua ruudussa) saimme tulla kaapista ulos. Voimme viimein alkaa harjoitella tavallista arkea ja olla avoimesti yhdessä.

– Olen ihan tosissani tässä etsimässä rakkautta. Olisihan se hienoa saada rinnalle tasavertainen kumppani, jonka kanssa jakaa arkiset pulinat ja aamukahvihetket, Johan Porkkala sanoi Keskisuomalaisen haastattelussa viisi kuukautta sitten.

Nyt se on totta.

Keski-Suomen toinen maajussi, Keuruun Juho Vaissi jatkaa itse ohjelmassa morsiamme etsitään maanantaisin MTV3-kanavalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keuruun Juho Vaissi jatkoon Maajussille morsian -ohjelmassa