IS: Julkkiskokki Maija Silvennoisen Napakymppi-matka ei mennyt ihan putkeen – Herra B päätyi poliisiasemalle, eikä mustan vyön Kamasutrallekaan ollut käyttöä

Saarijärveläis-jyväskyläläisen julkkiskokin Maija Silvennoisen Napakymppi-matka Marokkoon tv-kumppaninsa Akin kanssa ei mennyt ihan tuubiin, kertoo Ilta-Sanomat.

Keskiviikon Napakymppi-tv-ohjelmassa neiti X:n paikalla istunut Silvennoinen, 57, valitsi mielitietykseen Herra B:n, vantaalaisen asentajan Akin, 58, jonka kanssa Silvennoinen pääsi matkustamaan Marokkoon helmi–maaliskuun taitteessa (ohjelma oli nauhoitettu aiemmin).

Aki oli juuri se mies, joka ohjelmassa kertoi omistavansa mustan vyön Kamasutrassa.

Nyt Ilta-Sanomat tietää kertoa, että Aki joutui matkalla vaikeuksiin paikallisten ja jopa poliisin kanssa.

– Oli vähän erimielisyyksiä paikallisten kanssa, joten päädyin poliisiasemalle ja poliisipäällikön juttusille. Maija ei ollut paikalla, hänellä oli samaan aikaan työjuttuja, Aki kertoo IS:lle.

Aki kertoo istuneensa taksissa, kun vihainen joukko paikallisia miehiä kerääntyi auton ympärille. Miehet luulivat Akin ottaneen heistä salaa kuvia.

– He olivat raivon vallassa ja yrittivät aloittaa käsirysyä. Silloin poliisi tuli paikalle, Aki kertoo Ilta-Sanomissa.

Poliisiasemalla asia lopulta selvisi.

IS:n haastattelusta selviää myös, ettei ollut Akille käyttöä mustan vyön Kamasutrallekaan.

– Ei tullut sille reissussa käyttöä, Aki kertoo.

Aki ja Maija kertovat Ilta-Sanomien haastattelussa, että reissulempi ei parin välillä leimahtanut, vaan että molemmat ovat yhä sinkkuja.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .