IS: Keskisuomalaisille tuttu mini-Anita toipuu työtapaturmasta

Keskisuomalaisille hyvin tuttu laulaja Anita Hirvonen, 73, toipuu hitaasti mutta varmasti työtapaturmasta. Äänekoskella syntynyt Hirvonen loukkasi itseään keikkabussin rappusissa reilu vuosi sitten. Hän liikkui ensin rollaattorin avulla, nyt kävely sujuu jo keppien kanssa.

Ilta-Sanomien tuoreessa haastattelussa Hirvonen kertoo, että toipumista ei ole edistänyt se, että hän sai vakavan vamman jo 20 vuotta sitten esiintyesssään.

Riihimäellä nykyisin asuva Hirvonen kertoo IS:n haastattelussa kaipaavansa yleisöä, esiintymistä ja laulamista. Mielen pitää virkeänä kuulemma se, että fanit jo kovasti kyselevät, koska mini-Anita jatkaa keikkailua. Lehden haastattelussa Hirvonen arvioi, että voisi palata pienimuotoisille keikoille jo syksyllä.

Hirvonen on ollut viimeksi toipumassa Virossa Saarenmaalla.

Anita Hirvonen, oikealta nimeltään Anita Riitta Helena Lindgren eli rajun lapsuuden Äänekoskella. Elämä muuttui, kun hän teki vuonna 1967 ensimmäisen hittinsä Itke vaan, jos helpottaa. 1970-luvun suosituimpiin kappaleisiin kuului puolestaan Sydän rakastaa ja vielä 1980-luvullekin mahtui sellaiset menestyskappaleet kuin Rantareggae ja Et usko, kuinka koskeekaan.

Suomen Tina Turneriksi tituleerattu Hirvonen sai lempinimen mini-Anita esiintyessään todella lyhyessä minihameessa aikana, jolloin muoti oli Suomessa vielä uutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Uusi tietovisa on taas täällä: testaa, millainen Keski-Suomi-tietäjä olet

Yli 200 auton mies kertoo kuudesta erityisestä biilistään – "Autoihin ei saa rakastua, mutta silloin mulla oli kyynel silmässä"

Tämä mies on omistanut yli 200 autoa – "Vaimo sanoi, että leiki, kunhan se ei vaikuta jääkaapin sisältöön"

Ravintola-arvio: Keskisuomalaisen makuraati tarttui Hoxin härkää sarvista ja etanaa kotilosta – perinteinen annos yllätti Jyväskylän Savelassa

"Älkää leikkikö kiusaamisella!", vaatii nuori multialainen Shen ja kertoo taidenäyttelyllään omaa rankkaa tarinaansa

Veera Ailunkan ja Ella Samulan Verella-duolla oli syntyhetkellä vain yksi tavoite – ja nyt se on täytetty

He ovat vastassa, kun synnytät – Jyväskylän ammattikorkeakoulusta valmistuvat kätilöt kertovat, miksi hakeutuivat alalle

Saunoja kaipasi Jyvässeudulle yleistä, avannollista saunaa, jossa järjestettäisiin myös sekavuoroja – Muuramen Kivitaskun yrittäjä tarttui palautteeseen

Uusi Bond-kappale julkaistaan perjantaina – Grammyja kahminut artistitulokas Billie Eilish julkaisi tiedon sosiaalisessa mediassa

Jyväskyläläinen Valtteri on yksi Suomen parhaista nuorista kokeista – "Ruoanlaitto vei mukanaan"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.