Ilta-Sanomat: Manuela Boscolle ja Tuure Kilpeläiselle vauva

Jyväskylästä huippu-urheilijana muistettava taiteilija on tutustuttanut uuden puolisonsa entiseen kotikaupunkiinsa.

Jyväskylässä nuoruutensa viettänyt taiteilija Manuela Bosco, 36, ja muusikko Tuure Kilpeläinen, 48, saavat perheenlisäystä.

Ilta-Sanomat kertoo verkkosivullaan, että taiteilijapariskunta Bosco ja Kilpeläinen saapui keskiviikkoiltana Swingers-elokuvan ensi-iltaan onnea hehkuen. Onnellinen pariskunta paljastikin odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Boscolla on ennestään vuonna 2014 syntynyt tytär ja vuonna 2016 syntynyt poika aiemmasta liitostaan näyttelijä Kasimir Baltrazin kanssa. Kilpeläisellä puolestaan on kaksi tytärtä vuonna 2010 päättyneestä liitosta

Ilta-Sanomille hymyilevä pariskunta kertoi pienokaisen lasketun ajan olevan ensi vuoden puolella. He kertoivat tietävänsä uuden tulokkaan sukupuolen, mutta eivät tahtoneet paljastaa sitä vielä..

– Olen voinut ihan kohtalaisesti. Kyllä sen tuntee, että tämä on jo kolmas raskauteni, Bosco kertoi voinnistaan lehdelle.

Kilpeläinen puolestaan kertoi olevansa onnellinen.

– Onhan tämä nyt oikeasti tosi hienoa.

Lokakuussa Keskisuomalaisen haastattelussa Kilpeläinen kertoi olevansa onnellinen tuoreessa avioliitossa. Lehti haastatteli Kilpeläistä, koska tämä esiintyy nyt viikonloppuna Jyväskylässä. Lokakuun haastattelussa vauva-asiasta ei puhuttu. Tuolloin Kilpeläinen kertoi, ettei osaa sanoa, tuleeko Bosco mukaan Jyväskylän keikalle. Tuolloin asia kuulemma riippui "Manuelan aikatauluista".

Jyväskylä on Boscolle kotikaupunki, johon Kilpeläinenkin on sittemmin tutustutettu. Nyt Helsingissä asuva taiteilija oli 1990-luvun lopulla jyväskyläläinen urheilulukiolainen, joka treenasi Hipposhallissa aitajuoksua. Bosco osallistui Sydneyn olympialaisiin 2000 ja voitti kaksi Suomen mestaruutta ja neljä hopeaa yleisurheilijana.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .