Isä hoitaa Britneyn asioita

Losangelesilainen tuomioistuin on määrännyt Britney Spearsin väliaikaiseksi asioidenhoitajaksi hänen isänsä.

Jamie Spears huolehtii tyttärensä asioista, sillä aikaa kun tämä on hoidossa psykiatrisessa sairaalassa. Oikeusistuimen tiedottajan mukaan "väliaikainen holhoussopimus" on voimassa maanantaihin asti. Tuomioistuin määräsi myös Britneyn managerin Sam Luftin lähestymiskieltoon, eli hän ei saa olla yhteydessä suojattiinsa.

Käytännössä herra Spearsin vastuulla on viikonlopun ajan Britneyn koti ja aineellinen omaisuus. Hänellä on myös oikeus esimerkiksi purkaa tähden tekemiä sopimuksia tai hän voi kieltää ihmisiä vierailemassa tyttärensä luona sairaalassa.

Britney Spears, 26, on suosittu poplaulaja ja entinen lapsitähti. Hän erosi aviomiehestään Kevin Federlinesta vuonna 2006. Sen jälkeen tähti on ollut otsikoissa muun muassa huoltajuustaistelujen ja päihde-epäilyjen takia.

Viime viikolla Spears toimitettiin jo toistamiseen tänä vuonna psykiatriseen hoitoon.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Jyväskylässä treenaa yksi Suomen parhaista Counter-Strike-joukkueista – "Treenitila saatiin JAMKilta, eikä parempaa voisi toivoa"

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

Tämä oli se kerta, kun lintubongarit käyvät luontokuvaajan luonnon päälle – mutta lopulta sinnikkyys palkittiin: "Tunnin, puolentoista välein se kuitenkin aina piristyi"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.