Isä hoitaa Britneyn asioita

Losangelesilainen tuomioistuin on määrännyt Britney Spearsin väliaikaiseksi asioidenhoitajaksi hänen isänsä.

Jamie Spears huolehtii tyttärensä asioista, sillä aikaa kun tämä on hoidossa psykiatrisessa sairaalassa. Oikeusistuimen tiedottajan mukaan "väliaikainen holhoussopimus" on voimassa maanantaihin asti. Tuomioistuin määräsi myös Britneyn managerin Sam Luftin lähestymiskieltoon, eli hän ei saa olla yhteydessä suojattiinsa.

Käytännössä herra Spearsin vastuulla on viikonlopun ajan Britneyn koti ja aineellinen omaisuus. Hänellä on myös oikeus esimerkiksi purkaa tähden tekemiä sopimuksia tai hän voi kieltää ihmisiä vierailemassa tyttärensä luona sairaalassa.

Britney Spears, 26, on suosittu poplaulaja ja entinen lapsitähti. Hän erosi aviomiehestään Kevin Federlinesta vuonna 2006. Sen jälkeen tähti on ollut otsikoissa muun muassa huoltajuustaistelujen ja päihde-epäilyjen takia.

Viime viikolla Spears toimitettiin jo toistamiseen tänä vuonna psykiatriseen hoitoon.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Jyväskyläläisen ohjaajan dokumenttisarja nyt televisiossa – retkiä Jyväskylän Älylään, Päijänteelle ja Saarijärvelle

Marko Ahosen tärpit: Benjamin Button syntyi vanhuksena ja kuoli vanhuuteen vauvana

Näinkin voi käydä: Tankero-englanti nosti jyväskyläläisen selostajan kansainväliseen valokeilaan – "Vedimme homman tahallaan överiksi"

Radio Keskisuomalainen tuo heinäkuun lauantai-iltoihin kuulijoita ihastuttaneen toivekonsertin – "En ole koskaan saanut niin paljon positiivista palautetta"

Muuramelaiskaunottarelle jälleen voittajan kruunu kutreille – Krista Oksanen on nyt Miss Hiekkasärkät

Marko Ahosen tärpit: Tosielämän Jane Tennison Jackie Malton vie katsojat kohurikosten maailmaan

Toivakasta löytyy yksi maan harvoista pärekaton tekijöistä – Lupsakan Kari Siikasen päreet palavat vain siitä yhdestä kysymyksestä

Alusvaatteet, päällysvaatteet, hiukset, kynnet, korut, roskapussit, toimiston seinät... – Jyväskyläläisen yrittäjän Sanna Jylängin, 43, lempiväriä ei ole vaikea arvata

Marko Ahosen tärpit: Rainer Werner Fassbinderin Eva Braunin avioliitto on ohjaajansa tunnetuin elokuva

Pariisi vaihtui Joutsaan, Jämsään ja muihin kotimaan kohteisiin – Pyöräilijät silti hyvillä mielin kohti hurjaa urakkaa: "Tarkoitus on ennen kaikkea auttaa"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.