Iskelmä Festivaali tavoittelee kävijäennätystä – lipunmyynti ollut edellisvuosia vilkkaampaa

Jämsän Himoksen kesäjuhlien sarjaa jatkaa juhannuksen jälkeen tänäkin vuonna perinteisesti Iskelmä Festivaali. Viime vuonna Iskelmä Festivaali keräsi Himokselle 35 000 juhlijaa, ja lipunmyynti on käynyt tänä vuonna 11. kertaa järjestettävään tapahtumaan jopa aiempaa vilkkaampana.

Koko tapahtuman torstaina aloittaa kello 17:30 Laura Voutilainen ja lauantaina päättää kello 00:40 Apulanta. Kolmeen päivään mahtuu yli kolmekymmentä artistia ja keikkaa. Mukana ovat muun muassa Lauri Tähkä, Ville Valo & Agents, Chisu, Juha Tapio, Eppu Normaali, J. Karjalainen, Kaija Koo ja lukuisat muut kotimaiset eturivin artistit.

Iskelmä Festivaali on kymmenessä vuodessa kolminkertaistanut kävijämääränsä, ja tänä vuonna paikalle odotetaan ennätysyleisöä. Aluetta on kehitetty ja tulevaksi kesäksi alue kokee jälleen uudistuksen, kun uusi festariranta festivaalialueen välittömässä läheisyydessä aukeaa yleisön käyttöön.

– Rannalla yleisö voi pistäytyä pulahtamassa, istuskella hiekalla, nauttia aurinkoisista kesäpäivistä ja ylipäätään ottaa paussia festarisykkeestä. Kulku rantaan tehdään suoraan festivaalialueelta, kommentoi Iskelmä Festivaalin tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Vaikka tanssilava väistyy tänä vuonna bussiterminaalin tieltä, tanssit eivät lopu. Ravintola Monon karaoke muuttuu karaoketansseiksi ja ohjatut tanssikurssit siirtyvät Himos Areenalle.

Himoksen alueen mökki- ja hotellimajoitus myydään yleensä jo vuotta aiemmin loppuun. Myös karavaanipaikat on tällä hetkellä loppuunvarattu.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .