Italialainen Youtube-tähti karjuu kauhusta avannossa Hankasalmella – videota katsottu jo yli puoli miljoonaa kertaa

Kotimaassaan supersuosittu italialaiskoomikko Valentino Bisegna valitsi uudenvuodenviettopaikakseen Suomen kauniit talvimaisemat ja Hankasalmen Revontuli-matkailukeskuksen. Bisegna lomaili vuodenvaihteen Hankasalmella mallityttöystävänsä Sabrina Stefanonin kanssa ja päivitti Suomen-matkastaan runsaasti sisältöä Instagram-tililleen. Hauskoilla Youtube-videoillaan suosioon noussut italialaishurmuri latasi keskiviikkona Instagramiin muun muassa hulvattoman videon, jossa hän pulahtaa kauhunsekaisin tuntein avantoon.

Videolla Bisegna kerää ensin aikansa rohkeutta uintireissuun lumisella laiturilla. Pulahdettuaan hyiseen veteen mies huutaa kauhusta. Mies tuntuu myös olevan järkyttynyt "pikkuveikkansa" kutistumisesta.

– Omistan tämän kaikille italialaisille ja sinulle rakkaani, Bisegna huutaa kirosanoja säästelemättä.

 

Videota on katsottu Instagramissa jo yli 500 000 kertaa. Seuraajia koomikolla on Instagramissa huikeat 1,8 miljoonaa.

Revontulen toimitusjohtaja Tiia Valkaman mukaan innostus avantouintia kohtaan on tuttu ilmiö turistien keskuudessa.

– Ulkomaalaiset turistit ovat usein huomattavasti rohkeampia ja innokkaampia käymään avannossa ja pyörimään lumihangessa kuin suomalaiset. Ja kyllä heistä ääntä lähtee, Valkama naurahtaa.

Eksoottisten talvikokemusten lisäksi erityisesti uudet lasikattoiglut ovat houkutelleet turisteja Hankasalmelle lomailemaan.

– Iglujen myötä kiinnostus Revontulta kohtaan on kasvanut ja tulevaisuudessa pystymme majoittamaan vielä suurempia turistiryhmiä, Valkama kertoo Keskisuomalaiselle.

Myös Bisegna ja Stefanoni nauttivat lasikattoiglun tunnelmasta. Bisegna on päivittänyt Instagramiinsa ahkerasti ihastelevia kuvia ja videoita iglusta sekä siitä avartuvasta lumisesta järvimaisemista, esimerkiksi romanttisen pusukuvan rakkaansa kanssa.

Valkaman mukaan ulkomaalaisia vierailijoita on ollut viimeisen vuoden aikana Revontulessa aiempaa enemmän. Myös Bisegna oli varannut matkansa suoraan Revontulen verkkosivuilta.

Bisegnan vierailusta Hankasalmella kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Italialainen romanssi

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .